Betöltés...

Swiss Arms SA 1000 légpuska, tan, 5.5mm 4x32-es távcsővel

Ár: 54.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az SA1000 egy könnyített TH (thumbhole) tusával szerelt csőtörős légpuska. A kényelmes fogású agyazása erős kompozit anyagból készült, mely érzéketlen az időjárási körülményekkel és a mechanikai igénybevétellel szemben. Ennek megfelelően színe nem fakul meg és a felülete sem karcolódik. Modern designban készült, mesterlövész jellegét fokozza a puskához tartozó 4x32-es távcső, illetve a cső végén elhelyezett hangtompító is. A puska nem csak fekete, hanem a szintén katonai vonalat erősítő Tan színű változatban is választható.

A modern, tetszetős kialakítású sniper jellegű légfegyver, szerkezeti elemei kizárólag acélból készültek, ezért igen masszív, erős felépítésű. Eredetileg nagy hatótávolságra tervezték, ugyanis gyári állapotban csőtorkolati energiája eléri a 20 J-t. Természetesen hazánkban 7.5 J alatti energiával kerül forgalomba. A Swiss Arms SA1000 egy ízig-vérig szabadidős légfegyver, melyet bármilyen körülmények között használhatunk. Erős felépítésének köszönhetően működése megbízható, mely tulajdonosát hosszú ideig fogja szolgálni.

Az izgalmas kidolgozású Swiss Arms SA1000 használatával tulajdonosa valószínűleg sok örömöt fog szerezi magának, mely garantáltan mosolyt csal majd az arcára. A fegyver mérete és alacsony súlya alkalmassá teszi arra is, hogy szülői felügyelet mellett akár fiatalok is gyakorolhassák rajta a célba lövést. Szerezzen be most egy Swiss Arms SA1000 típusú légpuskát és 1000%-ban biztos lehet abban, hogy jól választott! Használjon egy megfizethető árú távcsöves puskát, lőjön célba Swiss Arms SA1000 légfegyverrel!

A Swiss Arms SA1000 légpuska műszaki adatai:

Működés: csőtörős, rugós
Kaliber [mm]: 5,5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 240
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]:

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Légpuska
Áru márkája: Swiss Arms
 
Eddig megtekintették 2589 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Swiss Arms SA 1000 légpuska, tan, 5.5mm 4x32-es távcsővel" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem