Betöltés...

Crosman Maximus PCP légpuska, 4.5mm

Ár: 139.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Crosman Maximus egy valódi vadász-légfegyver, melyet a Crosman az amerikai felhasználók részére főként rágcsálóirtásra ajánl. Természetesen hazánkban a légfegyver ilyen jellegű használata nem megengedett, de sziluett lövészetre, sportolásra is kiválóan alkalmas. A Crosman Maximus működését tekintve egy oldal felhúzású, egylövetű légfegyver. Üzemi nyomása 140 bar, mellyel gyári teljesítményen használva 30 lövés adható le. Ez a lövésszám igen jónak mondható, tekintve hogy a Maximus komoly teljesítményre képes. (gyári állapotban a csőtorkolati energia eléri a 30 J-t)

A fegyver gyártása 100%-ban Amerikában történik, ami azért meglepő, mert az ára a PCP fegyverekhez képes igen alacsony. Ez különösen jó hír azok számára, akik eddig a magas költségek miatt kénytelenek voltak megfosztani magukat a PCP lövészet okozta élménytől. A Crosman bízik abban, hogy a Maximus megjelenésével a PCP elven működő légfegyverek iránti érdeklődés növekedni fog, melynek ára még töltőegységgel együtt sem kerül annyiba, mint más gyártók hasonló fegyverei.

A légfegyver egy igen szép kidolgozású műanyag agyazást kapott, melynek markolatrészei és pofadéka kontúrosan elkülönülnek egymástól. A puska vadászias jellegét hangsúlyozza, hogy a vállpánt rögzítésére forgó tartószemeket helyeztek el a tusa alsó részén. Pontosságáról a neves Hardair Magazin is elismerően nyilatkozott: a tesztek alapján a fegyver kiváló pontosságú volt H&N Baracuda Match, H&N Field Target Trophy, JSB Jumbo Exact, Crosman Premier HP és RWS Hobby lövedékeket használva. Ha eddig csak gondolkodott egy PCP működésű légfegyver megvásárlásán, akkor most eljött az Ön ideje! Egy percig se habozzon tovább! Csapjon le a Crosman Maximusra!

A Crosman Maximus légpuska tulajdonságai:

Kaliber: 4,5 mm
Működés: PCP (dual működésű, sűrített levegővel és CO2-vel is)
Csőtorkolati sebesség: 305 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség:

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Légpuska
Áru márkája: Crosman
 
Eddig megtekintették 2763 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Crosman Maximus PCP légpuska, 4.5mm" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem