Betöltés...

Kandar B4 Tytan légpuska, polimer tus, cal. 5.5 mm

Ár: 24.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Kandar B4 Elite Tytan, a jelenleg kapható légfegyverek közül a legkiválóbb ár-érték arányú légpuska! Megbízható, pontos légfegyver, mindazok számára, akik kedvelik a klasszikus formát. Fix csövű, alsófelhúzókaros kivitel, tácsöves lövészethez kiváló!

Kiváló választás hobby célra és a lövészet alapjainak elsajátítására. Kezdők számára ideális választás, első légfegyver vásárlásakor ezt a modellt ajánljuk, mert nagyon könnyen megtanulhatók rajta a lövészet alapjai és igen könnyű a használata.

Mérete, súlya lehetővé teszi, hogy - szülői felügyelet mellett akár - a fiatal korosztály is használhassa. Az alsókaros kivitelű légpuskák előnye a csőtörőssel szemben az, hogy a cső nem mozog, ezáltal sosem kopik ki, nem kotyog. Mindez nagyobb találati pontosságot eredményez. A puska irányzékai a már jól ismert Tru-Glo fénygyűjtős irányzékok, melyek lehetővé teszik, hogy szürkületben és rossz látási viszonyok között is könnyen célra tartsunk. A puskára távcső is szerelhető, mivel 11 mm-es szerelék számára sínt martak a dugattyúházra.

A polimer tusnak köszönhetően a tus ápolást nem igényel, minden körülmények között használható. Kényelmes tapintású, ugyanakkor biztosan áll meg a lövő kezében.

A Kandar B4 Elite Tytan légpuska műszaki adatai:

Alsókaros kivitel
Kaliber: 5.5 mm
Csőtorkolati sebesség: 180 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség:

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Légpuska
Áru márkája: Kandar
 
Eddig megtekintették 7627 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Kandar B4 Tytan légpuska, polimer tus, cal. 5.5 mm" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem