Betöltés...

Retay 100X Carbon légpuska, 4.5mm

Ár: 71.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Alsókaros működésű légfegyver, melynek tusa kényelmes fogású, a hüvelykujj számára perforált TH (thumbhole) kialakításnak köszönhetően. Pisztolymarkolata gondoskodik a kényelmes és biztos fogásról. Pofadéka állítható, ami lehetővé teszi, a fegyver testre szabását.

Tusát különleges carbon mintázatú fóliával vontak be. A carbon, azaz szénszál alkalmazása a hétköznapi életben leginkább az autósport területéről lehet ismerős számunkra. Magas ára miatt leginkább a Forma 1 kategóriában alkalmazzák a karosszéria elemek gyártásához. A carbonból készült elemek előnye, hogy rendkívül erősek, ellenállóak a mechanikai igénybevétellel szemben és emellett rendkívül alacsony a tömegük.

A gyártási eljárás különböző szénszálszövési technológiákat ismer, melynek eredményeként egy egyedi megjelenésű, esztétikus felület jön létre, mely előnyös tulajdonságai mellett alkalmas a különböző felületek díszítésére is. Itt a felhasználási területek azonban már élesen elkülönülnek egymástól. A puska agyazása a carbonnak csupán a mintázatát másolja, egyedi külsőt adva ezzel a fegyvernek. Az eredmény egy igazán különleges, tekintetet vonzó külső, mely a légfegyverek között valóban egyedülállóvá teszi a Retay 100X Carbon légpuskát.

A Retay 100X légpuska műszaki adatai:

Működés: alsókaros, rugós
Kaliber [mm]: 4,5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 380
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]:

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Légpuska
Áru márkája: Retay
 
Eddig megtekintették 297 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Retay 100X Carbon légpuska, 4.5mm" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem