Betöltés...

Retay 100X Black légpuska, 4.5mm

Ár: 59.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Alsókaros működésű légfegyver, melynek tusa kényelmes fogású, a hüvelykujj számára perforált TH (thumbhole) kialakításnak köszönhetően. Pisztolymarkolata gondoskodik a kényelmes és biztos fogásról. Pofadéka állítható, ami lehetővé teszi, a fegyver testre szabását.

A gyártási eljárás különböző szénszálszövési technológiákat ismer, melynek eredményeként egy egyedi megjelenésű, esztétikus felület jön létre, mely előnyös tulajdonságai mellett alkalmas a különböző felületek díszítésére is.

Erőteljes felépítése és hatalmas gyári teljesítménye a legerősebb légpuskák közé sorolja. A nagy teljesítményre készült kiváló minőségű acélból gyártott fegyver kiállja az idő próbáját. Kiváló választás azok számára, akik egy strapabíró, megfizethető áru és egyedi stílusú légfegyvert szeretnének maguknak vásárolni.

Tervezésénél törekedtek a biztonságos használatra is, melyet a gyártó a kettős biztosítási mechanizmussal kívánt maximálisan elérni. A fegyver felhúzáskor automatikusan bebiztosít, megakadályozva a véletlen elsülést és az alsókar visszacsapódását is. Utóbbit egyébként a tusa alatt elhelyezett gombbal lehet oldani. Egyedi külső, kiváló ár-érték arány jellemzi. Hobbi célra és céllövészetre ideális választás.

A Retay 100X légpuska műszaki adatai:

Működés: alsókaros, rugós
Kaliber [mm]: 4,5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 380
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]:

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Légpuska
Áru márkája: Retay
 
Eddig megtekintették 2057 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Retay 100X Black légpuska, 4.5mm" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem