Betöltés...

Vadalarm Smart Tripla akusztikus vadriasztó akár 7 hektárra

Ár: 119.990 Ft

Mondj nemet az állatkárra az ország legütősebb okos állatriasztójával
Válaszd te is a három hangszóróval felszerelt Vadalarm Smart Triplá-t, a Vadalarm Smart család legnagyobb teljesítményű tagját, és csökkentsd radikálisan az állatok okozta kár mértékét.

Előzd meg az állatkárokat!
Neked is több százezer forintos veszteséget okoznak évente a vadak és a madarak? Eddig nem létezett olyan módszer (a puskát leszámítva), ami egyszerre tudna megvédeni mindegyiktől. Ám a Vadalarm Smart Tripla legújabb generációs állatriasztóval ez lehetségessé vált. Mostantól a személyre szabott eszközödet okostelefonon keresztül vezérelheted, így nem kell több különálló készüléket megvásárolnod. Görgess tovább és konfiguráld saját igényeidhez a funkciókat!

Ultrahanggal a vadak távoltartására
A Vadalarm Smart Tripla korábbi verziójához hasonlóan a Smart generációs is képes ultrahangokat kibocsátani. Ezzel tudod távoltartani az emberénél sokkal jobb hallással rendelkező őzeket, szarvasokat, vaddisznókat és nyulakat. A legjobb benne, hogy emberi fül számára nem hallható, így nem zavarja a szomszédokat.

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó hazai gyártó, a Vadalarm fejleszti a legokosabb, gondozásmentes állatriasztókat. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat bármikor felhívhatod kérdéseddel. Ha pedig szervizzel kapcsolatos problémád van, szinte azonnal tudunk segíteni.

Raktárkészlet

A Vadalarm Smart Tripla folyamatosan van raktáron, így nem kell aggódnod, délelőtt leadott rendelésed esetén akár már másnap kézhez veheted rendelésedet. Az általad kért funkciók telepítésére pedig kollégáink ki vannak képezve, így emiatt nem szenvedsz késedelmet.

Garancia

Helyezd ki, próbáld ki és teszteld kockázatok nélkül 14 napig. Ráadásul, ha elsőre nem válna be és ügyfélszolgálatunk segítségét kéred az első 14 napon belül, akkor kollégánk meghosszabbítja a tesztidőszakot még 14 nappal. Így gyakorlatilag egy hónapig tesztelheted, hogy nálad milyen eredményeket képes elérni a Vadalarm Smart Tripla.

Hatékonyság

Nem ígérjük le a csillagokat a égről, és előre szeretnénk tisztázni, hogy az akkusztikus állatriasztás nem egyenlő a betonkerítéssel. Ügyfeleink néhány százalékának sajnos mi sem tudunk segíteni. De mindenkinek az az érdeke, hogy ezt minimalizáljuk, és amint látod, rajta vagyunk.


Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadász hirdetések
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Vadalarm Smart Tripla akusztikus vadriasztó akár 7 hektárra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem