Betöltés...

Lakóház eladó

Ár: 39.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladóvá vált családi házunk. Helyileg Debrecenben van, a Szél utcán, ami a Borzán Gáspárból nyílik.
Tetőteres, 2x63 nm, azaz 126 nm. Nem egy hodály, mégis jól lakható.
Földszinten van egy nappali -a 3-2-1 garnitura szépen elfér, a konyha – AEG konyhai gépekkel,-gázlap, öntisztítós sütő, mosogatógép – ami köszönni is tud…., az étkező – méretre készített tálaló vitrinnel és borhűtővel, egy kisebb fürdőszoba- zuhanykabinos, üveg mosdós, türkiz kék a csempe is, nagyon szép, valamint háztartási helyiség- itt van a mosógép és szárító gép, a gázkazán, és nekem a hűtő is. Az előszoba beépített fa bútorokkal -a főbejárattal. Közvetlen kijárat is van a teraszra -dupla ajtóval-, ami nem kicsi, 24 nm kb, a középső részen fedett.
Ha beépíted a teraszt további jó dolgokat is megvalósíthatsz, pl. kemencés főzőhelyet kéménybe kötve, akár egy plusz szobát, vagy egy relax helységet, dolgozót, amit szeretnél.
Az emeleten van 4 szoba, melyből az egyik csak fél szoba, mi azt gardróbnak használjuk. A többi 12-12-14 nm méretűek. Mindegyiknek francia erkélye van, kovácsoltvas korláttal.
Egy szép nagy fürdőszoba, jakuzzis sarokkáddal, dupla mosdóval és zuhanykabinnal.
A szobák laminált padlósok, a konyhai, fürdőszobai és lépcsőházi burkolatok csempe. Szépek, ízlésesek, nem kell cserélni.
Vannak méretre készített bútorok is. Az előszobában, a nappaliban, az étkezőben, gardróbban. Ezek maradhatnak. Mindet asztalos készítette, szép munka egytől egyig.
Az egész ház klimatizált.
Az emeleten radiátor fűtés van, a földszinten padló és radiátor is.
A kert nem kicsi, 1000 nm, a 30%-a építhető be a teleknek, ebből a ház kb 90 nm a terasszal, úgy hogy van még lehetőség és engedélyt is kapsz, ha épp kell valamilyen egyéb épület pl. vállalkozásnak.
Van egy fából épült dupla kocsi beálló, mögötte egy kb 20 nm tároló szintén fa épület. Van egy szép kerti tó is és sok szép növény, virág.
Ha kutyát szeretnél egy kennel is épült.
Az egész kert automata öntözővel van ellátva és van kerti fúrott kút is. A kapu is automata nyitású.
Ez a ház a tetőteres elrendezése miatt több egyéb variációt is segít megvalósítani ha eltérő igény mutatkozik a hagyományos családi ház funkciótól.
Kiválóan alkalmas céges telephelynek, iroda kialakításának, akár úgy is, hogy a földszinten van a munkahely és az emeleten pedig egy két szoba – nappali- konyha – fürdőszobás lakás is kialakítható nagyon egyszerűen. Ez a variáció úgy is jól jöhet, ha több generációsnak akarja valaki kialakítani a házat, fent egy lakás és lent egy lakás. A külön bejárat se lehet nagy gond mivel a szobák francia erkélyesek, bármelyik lehet egy bejárat is egy külső feljáróval.
Ha kíváncsi vagy keress bátran és szívesen megmutatom személyesen is.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Telephelynek alkalmas lakóingatlan
Utca: Szél utca
Telek nagysága (m2) : 1020
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 126
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Klima, riasztó, elektromos kapu, öntöző rendszer
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 212 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Lakóház eladó" című hirdetést látja. (fent)