Betöltés...

Móricz Zsigmond körtéren kiadó 4. emeleti, 38 nm-es, teljes

Ár: 150.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az iroda stílusosan berendezett biedermeier diófa bútorokkal. A konyha el is rejthető, gépesített (kerámia lap, elszívó, mikró, hűtő). A nappalit az elektromos kandalló és a rejtett mennyezetvilágítás teszik még hangulatosabbá. A fürdőben zuhanykabin és WC található. Az előszobában és a szobában számos beépített szekrény található.
Az ingatlan felszerelt klímával, riasztóval, videó telefonnal. Nagyszerű kilátással rendelkezik a Móricz Zsigmond körtérre. Egyedi fűtéses, kedvező rezsivel, a korlátlan vízfogyasztás benne van a közös költségben (4400 Ft !!!). Az irodához tartozik egy 6 nm-es saját, zárt tároló is az épületben.
A ház nemrég lett felújítva, lifttel rendelkezik, valamint egy hatalmas (3000nm), közös használatú, parkosított hátsó kerttel is. Kocsibeálló bérelhető a közeli parkolóházban.
Kiváló közlekedéssel rendelkezik, központi helye miatt! A metró és a 4-6-os villamos 20 méteren belül található.Tökéletesen alkalmas exkluzív ügyvédi irodának, vagy orvosi rendelőnek. Az iroda bútorok adottak. Ide csak be kell jönnie reggel dolgozni. Azonnal bérbe vehető, hosszútávra, 2 havi kaucióval. Az iroda természetesen számlaképes.
Bérleti díj: 150.000 Ft/hó + Rezsi
Telefon: 0630/487-5699

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Iroda
Utca: Móricz Zsigmond körtér
Telek nagysága (m2) : 38
Épület hasznos területe (m2) : 38
Komfort: Luxus
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
Extrák: Az iroda stílusosan berendezett biedermeier diófa bútorokkal
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 475 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Móricz Zsigmond körtéren kiadó 4. emeleti, 38 nm-es, teljes" című hirdetést látja. (fent)