Betöltés...

Gönyűn a volt szórakoztatóközpont újragondolása számtalan lehetőséggel kecsegtet!

Ár: 39.990.000 Ft

 
A Duna partjával szomszédos, fiatalokat is megszólító negyedben egyben is eladó a teljes felújítást igénylő, szebb napokat megélt 352 nm összes építmény alapterületű mozi/disco, vendéglátóipari egység és 2 lakás.
Az 1442 nm telken elhelyezkedő komplexum épületeit komoly projekt keretében mindenképpen érdemes visszaállítani a régi, vagy akár az eddigiektől eltérő igényes üzemeltetésbe, hiszen Győr közelsége, valamint a még most is meglévő-, emlékezetes image kellő marketinggel és profillal garancia a jövőbeni kiemelkedő & tartós profitabilitásra.
A nem lakáscélú helyiségek átjárással összekötöttek, az első része személyzeti öltözővel-mosdóval, pihenőszobákkal is rendelkezik az eladótéren kívül. Ebből a 230 négyzetméteres részből 140 nm a volt mozi/disco, 90 nm a volt söröző. Mögötte közvetlenül 58 nm-es, belső kétszintes, és pincével is rendelkező lakás található. A 2 egység (mozi és a hátsó lakás) téglafalazatú.
Mozi/disco helyiség: 23 méter hosszú, 6 méter széles és 6 méteres belmagasságú, lapostetős kivitelű.
A külön bejárati ajtóval és gépjárművek részére kialakított kapubejáróval rendelkező, utcai bejáratos ex vendéglátó helyiség mintegy 90 nm alapterületű, valamint a kb. 20 méterrel arrébb szintén az utcafrontról és az udvarról is megközelíthető 64 nm-es egy szintes lakás főfalazata túlnyomó részben kisméretű tégla, kisebb mértékben vályogfalazatú, fafödémes, jó állapotú sátor-tetőszerkezetes, cserép héjazatú, műanyag homlokzati nyílászárókkal szerelt.
A belső hatalmas udvar szintén rendkívül kiválóan hasznosítható.
Víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik az ingatlan, a gáz az utcából ráköthető.
A főúttal párhuzamos helyszínnel szemben a kikapcsolódásra alkalmas Duna kiépített partja, közelében a nemzetközi Gönyűi kikötő, bolt, posta, vendéglő megtalálható.
A teljes ingatlan irányára: 39.99 mFt csupán.
Hivatkozási szám: 2737
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal. Irodánk teljes körű, díjmentes hitel-, projekthitel/beruházási hitel, támogatott hitel és CSOK-, valamint Babaváró hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit.
 
 
 
 
Tulajdonságok
Település: Gönyű
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Üzlet
Telek nagysága (m2) : 1442
Épület hasznos területe (m2) : 352
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Gönyűn a volt szórakoztatóközpont újragondolása számtalan lehetőséggel kecsegtet!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home