Betöltés...

Eladó kolbászgyár, Makó!

Ár: 320.000.000 Ft

Home&People azonosító: #19952

 

Marton Laura Vezető referens 

 

AMENNYIBEN KOLLÉGÁNK ELFOGLALT, KÉRJEN VISSZAHÍVÁST A SMS-BEN A es TELEFONSZÁMON AZ INGATANAZONOSÍTÓ MEGJELÖLÉSÉVEL!

 

ELADÓ KOLBÁSZGYÁR, MAKÓ!

A Makói Kolbászgyár Makó ipari központjában helyezkedik el. Makó a román és a szerb határ közelsége miatt igen fontos közlekedési csomópont, Magyarország egyik délkeleti kapuja. A könnyen megközelíthető, gazdasági szempontból kiemelkedő adottságokkal rendelkező 1,6 ha nagyságú ipari komplexum jelenleg használaton kívüli, felújítandó állapotú ipari épületekkel, raktárokkal, irodákkal és egyéb infrastruktúrával felszerelt.

 

A jelenlegi tulajdonos a kolbászgyár felújításához, bővítéséhez és technológiai fejlesztéséhez 1,6 milliárd forint összegű támogatást nyert. A projekthez tervdokumentáció és jogerős építési engedély áll rendelkezésre. A pályázat megvalósításával egy minden igényt kielégítő, korszerű húsipari feldolgozóüzem alakítható ki, gépekkel, szállítóeszközökkel együtt. Az üzem infrastruktúráját és technológiai felszereltségét a projekt összeállítása során 5000 kg/nap késztermék előállítására tervezték.

A Kolbászgyár működtetésén túl a telephely méreteiből és elhelyezkedéséből fakadóan alkalmas további fejlesztésekre. A jelenlegi tulajdonos hűtőházak építését is tervezte.

Makó természeti adottságainak köszönhetően egy mezőgazdasági centrum, ahol kiemelkedő igény mutatkozik a termények szakszerű raktározására, átmeneti tárolására hűtőházakban. A városban jelenleg nem áll rendelkezésre elegendő hűtőház a piaci igények kielégítésére, ezért további hűtőházak építése mindenképp jövedelmező befektetést jelentene.

Makó mellett 10 hektáron sertés telep is eladó. A telepen jelenleg 4200 db sertés bérhízlalása folyik, ami mélyalmos rendszerben működik. A telep a működéshez szükséges minden engedéllyel rendelkezik. A sertéstelep vételára 290M Ft

 

Irányár: 320.000.000  Ft

H&P azonosító: #19952

Tulajdonságok
Település: Makó
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Egyéb
Utca:
Telek nagysága (m2) : 22399
Épület hasznos területe (m2) : 0
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó kolbászgyár, Makó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Homeandpeople