Betöltés...

Eladó vendéglátó Kustánszeg, Eladó Kemping a Zalai dombok között

Ár: 114.000.000 Ft

A Zalai-dombság lankái között tóközeli, kitűnően felszerelt kemping faházakkal, sátorhelyekkel, közösségi terekkel és egy 52 nm-es lakóházzal eladó!

Egy páratlan lehetőség várja azokat, akik álmodoznak egy saját kemping üzemeltetéséről! Mindössze 20 km-re Zalaegerszegtől, és 50 km-re az osztrák határtól található ez a 150 fő befogadására alkalmas közkedvelt, évtizedek óta folyamatosan üzemelő kemping, amely most új tulajdonosát várja.

Az ingatlan egy 17.000 nm-es, nagyrészt körbekerített területen fekszik, és számos lehetőséget rejt magában.

A területen találhatók:
- 15 hálóegységet magukban foglaló, összesen 50 fő befogadására alkalmas szigetelt faházak, melyek közül 8 db az elmúlt 2-3 évben. 8 faház saját terasszal rendelkezik és kerti bútorokkal felszerelt, hogy a vendégek teljes kényelemben pihenhessenek. Minden házban az áram biztosított.
- Közel 100 nm-es, téglából épült vizesblokk zuhanyozási lehetőséggel, 5 WC-vel és 2 piszoárral.
- Központi, bútorozott konyha, amely teljes mértékben felszerelt (mosogató, főzőlap), és 2020 őszén lett teljeskörűen felújítva.
- Egy 100 négyzetméteres, fedett terasz nagy kemencével, új villanyhálózattal, amely ideális hely a közös étkezésekhez és összejövetelekhez.
- Gyönyörű környezetben lakókocsi helyek áramvétel biztosításával, továbbá sátorozási lehetőség.
- Kisebb vagy nagyobb rendezvények megszervezésére alkalmas infrastruktúra.

A kemping valamennyi épülete, építménye, berendezése a folyamatos karbantartásnak, felújításnak köszönhetően kitűnő állapotban van.

Az ingatlan része egy 3 éve teljeskörűen felújított, szigetelt 52 nm-es lakóház a tulajdonosok számára. A házban víz, villany rendelkezésre áll, fűtése fatüzelésű kandallóval megoldott, így egész évben lakható.

A kemping közelében gyönyörű környezetben található egy 15 hektáros tó, amely kitűnő kikapcsolódás horgászok, illetve kirándulni, túrázni szeretők számára, illetve a part egy részén kialakított szabad strand fürdésre is lehetőséget nyújt.

Az ár magában foglalja a kemping teljes bútorzatát, beleértve a fenyőbútorokat, kerti bútorokat, játékokat, paplanokat, párnákat és ágyneműt is.

Az átmenet megkönnyítése érdekében a tulajdonosok teljes mértékben segítséget nyújtanak az új üzemeltetők részére. Az idei nyárra beérkezett foglalásokat, köztük több csoportfoglalást átadják az új tulajdonosok részére. További információért érdeklődjön telefonon!

Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető, tehermentes.

A tulajdonosok a vételárba egy városi lakást beszámítanak.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és valósítsa meg álmait! Megtekintési időpontért keressen telefonon vagy e-mail-ben! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362871
Tulajdonságok
Település: Kustánszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Eladó Kemping a Zalai dombok között
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 99 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó vendéglátó Kustánszeg, Eladó Kemping a Zalai dombok között" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat