Betöltés...

166 négyzetméteres, jó állapotú, eladó üzlethelyiség - Budapest III. kerület

Ár: 64.000.000 Ft

Eladó egy fantasztikus lehetőség Óbudán, az Amfiteátrum közelségében, egy kiemelkedően forgalmas és könnyen megközelíthető területen. Ez a 166 négyzetméteres, többcélúan felhasználható félszuterén üzlethelyiség számos lehetőséget rejt magában, és ideális választás lehet üzlet, raktár, iroda vagy akár vendéglátóipari egység számára.

Az ingatlan összközműves, és ipari árammal is ellátott, biztosítva a különféle vállalkozások számára szükséges infrastruktúrát. Az ingatlan a Pacsirtamező utcára nyílik, így könnyen látható és megközelíthető a potenciális vásárlók vagy ügyfelek számára. Az elhelyezkedése a környék kiemelt forgalommal rendelkező területein található, így kitűnő választás lehet azok számára, akik maximálni szeretnék az üzletük láthatóságát és megközelíthetőségét.

Az ingatlan belső tere lehetővé teszi a tulajdonosnak, hogy saját elképzeléseinek megfelelően alakítsa ki az üzletet vagy a vállalkozást. Ha szüksége van segítségre a belsőépítészeti tervezésben, akkor is segítséget nyújtunk, hogy az ingatlant az Ön igényeinek megfelelően alakíthassa ki.

Az eladó ingatlanon két elképzelés is megtalálható a képek között, amelyek inspirációt nyújthatnak a vevő számára. Ez az ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál azok számára, akik egy multifunkcionális, jól elhelyezkedő üzlethelyiséget keresnek Óbudán. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és lépjen velem kapcsolatba még ma, hogy megtudjon többet az ingatlanról és annak potenciáljáról!
Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Üzlet
Utca: III. kerület, Nagyszombat utca
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 166
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "166 négyzetméteres, jó állapotú, eladó üzlethelyiség - Budapest III. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum