Betöltés...

Önellátásra alkalmas 60 ha területtel major eladó

Ár: 295.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tolna megyében egyben kerített 40 ha szántó, 12,5 ha rét, 7,5 ha közművesített új építésű major, gyönyörű nyugodt környezetben Vadászházzal a Gyulaji Vadrezervátum területén
Tolna megyében Kisszékely külterületén műút mellett, új építésű (2010-2014), major eladó, mely számtalan fejlesztési lehetőséggel rendelkezik.
Kiválóan alkalmas lovas tanyának, állattartásra, turizmusra (jelenleg 4 napraforgós minősítés Csendes Farm néven) ill. egy meghitt családi birtoknak.
A vadászház 312m2-es, 3 külön bejárattal, központi fűtéssel, Solár rendszerrel (saját lakrész, alkalmazottak lakrésze, valamint a vendégrész 3X2 ágyas fürdőszobás, teraszos apartmannal, közös konyhával, és igényesen kialakított szökőkutas belső udvarral.)
A birtok egyik különlegessége az egyedi építésű toronyépület 3 szinttel,2x3 ágyas szoba, konyha fürdő ( 3X24 m2 (72), és a lépcsőház.)
4 db térkövezett parkoló tartozik az épületekhez.
A birtokon található horgásztó (telepített halakkal) tavirózsákkal, melyet saját területen eredő források látnak el .Ezt ketté szeli egy kis sziget, amelyen található egy 45m2-es pavilon nyári konyhával (meleg vízzel ellátott), nagy kemencével, grillezővel, melyet egy 6 méter hosszú fahídon lehet megközelíteni.
Az épületeket és a tavat összekötő járdák térkövesek, az épületek akadálymentesítettek.
A gazdasági részen található 3 db istálló, egyenként 22x10m+22x14m betonos kifutóval, önitatókkal,valamint egy 20x6 méteres disznóól gabonaraktárral mérlegház. Az istállókhoz egy 16X12 m-es trágyatároló is tartozik.
Az istállók mögött van még egy elkülönített kisistálló (24m2), valamint tárolóépület (80m2). A gazdasági rész teljesen elkülönül a birtok többi részétől. A birtok parkosított,a bejárat és a kerti utak, teraszok mellett kandeláberek teszik hangulatossá az estéket.
A kertben fiatal gyümölcsfák vannak.
A szántóföld átlagban 24 aranykoronás.A birtok ára 295 millió forint. A képek nem adják vissza a hely hangulatát. A vételárba az épületekhez tartozó bútorok, a berendezés, ill a birtokon található állatok (2db lipicai kanca fekete csikókkal, egy póniló, sertésólban lévő állatok, szamarak, mangalicadisznó,kutyák, macskák) is beletartoznak . Egy család él itt, ők látják el a teendőket, ők az eladás után is szívesen maradnának.
Kisszékelyben van két nagy horgásztó, melyet a külföldiek és a magyarok egyaránt kedvelnek. Komoly tanösvénye van a falunak, erdei iskolát üzemeltetnek, nyáron szinte minden hét végén rendezvényt szerveznek. A környék látnivalói: Simontornyai vár, ill. várjátékok, Ozorai Pipo vára, a Tamási Termálfürdő, Gyulaji Vad Rezervátum, melynek területén a major található.
Amennyiben levelem felkeltette az érdeklődését elérhetőségem:
Törő Péter 06 20 482 6788

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kisszékely
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Művelés: Szántó
Utca: 0260/6 hrsz. major
Telek nagysága (m2) : 60 ha
Extrák: új építésű, csendes környezet műút mellett, bekerített,horgá
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 5653 alkalommal

Termőföld rovaton belül a(z) "Önellátásra alkalmas 60 ha területtel major eladó" című hirdetést látja. (fent)