Betöltés...

Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával

Balatonszárszói zártkert szőlővel, pincével rálátással a Tihanyi félszigetre! Ezt kínálja megvételre kizárólag az Openhouse siófoki irodája. A telek 4.048 m2, a 7-s számú főúttól kb. 300 méterre, közvetlenül a belterület, családi házak mellett, aszfalt úton megközelíthető. A Balatontól  való távolsága kb. 900 méter. A közvetlen közelben több családi ház és boros pince is található. A telekre villanyt és vizet 2008-ban vezették be, de a gáz bevezetése és csatorna csatlakozás is  megoldható. A kb 160 éves pincét 2008-ban felújíttatták, vigyázva az értékekre. 2009-ben 500 tőke nemes szőlőt telepíttettek (Sauvignon Blanc, Irsai Olivér).  Kiváló vétel lehet amatőr szőlészeknek, akik akár nyaraikat is szívesen töltenék a Balaton mellett. Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?) Bővebb információ az Openhouse siófoki irodájában kapható, T.: 06-70/428-2525 www.siofok.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére: Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése! Várjuk szeretettel irodánkban, időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére! Nálunk Ön az első!
Adatlap
Ár: 12.000.000 Ft
Település: Balatonszárszó
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Művelés: Egyéb
Telek nagysága (m2) : 4048
 
Feladás dátuma: 2017.04.21
Eddig megtekintették 219 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Openhouse Siófok
Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával
Lehetőségek
Megosztók

Termőföld rovaton belül a(z) "Balatonszárszói zártkert, tihanyi panorámával" című hirdetést látja. (fent)Eladó termőföld hirdetések!

Termőföld hirdetések rovatunkban kereshet eladó erdők, szántók, legelők, szőlők gyümölcsösök és egyéb földterületek között.

TIPP! Termőföld vásárlása esetén javasolt az illetékes Építésügyi hatóságtól megkérdezni, hogy a termőföld milyen övezeti besorolásba tartozik (Pl.: véderdő esetén korlátozást okozhat a besorolás, míg távlati fejlesztésre kijelölt terület esetén extra profitot termelhet a megvásárolt termőföld). Érdemes szétnézni a fejlesztési területek rovatban is.