Betöltés...

Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok

A siófoki Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt Siófok-Szabadifürdőn lévő 90nm-es gazdasági épületet.Az ingatlanhoz 2300nm-es gondozott szőlő és gyümölcsös tartozik. A ház három szintes, összesen 90nm-es.A szuterén szinten konyha, étkező, kamra található. A földszinten nappali, wc, főzőfülke, az emeleten pedig két szoba és erkély került kialakításra. Az ingatlan a Balatontól és a Galérius élményfürdőtől 2100 méterre található.A közművek közül a villany a telken belül, az ivóvíz az utcában található. A telken egy ásott és egy 44 méter mély fúrt kút is található. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal:Pervein András: 06 70 427 1850További ajánlataink www.siofok.oh.hu, www.balatonboglar.oh.hu, www.keszthely.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:- kedvezményes ügyvédi költség,- ingyenes tanácsadás,- partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái,- értékbecslés,- energetikai tanúsítvány elkészíttetése.- Hitelfelvételi, biztosítási lehetőség egyedi, személyre szabott feltételekkel.Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére. Nálunk Ön az első!
Adatlap
Ár: 9.900.000 Ft
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Művelés: Egyéb
Telek nagysága (m2) : 2376
 
Feladás dátuma: 2017.04.21
Eddig megtekintették 302 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Openhouse Siófok
Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok
Lehetőségek
Megosztók

Termőföld rovaton belül a(z) "Gazdasági épület és gyümölcsös Szabadifürdőn - Siófok" című hirdetést látja. (fent)Eladó termőföld hirdetések!

Termőföld hirdetések rovatunkban kereshet eladó erdők, szántók, legelők, szőlők gyümölcsösök és egyéb földterületek között.

TIPP! Termőföld vásárlása esetén javasolt az illetékes Építésügyi hatóságtól megkérdezni, hogy a termőföld milyen övezeti besorolásba tartozik (Pl.: véderdő esetén korlátozást okozhat a besorolás, míg távlati fejlesztésre kijelölt terület esetén extra profitot termelhet a megvásárolt termőföld). Érdemes szétnézni a fejlesztési területek rovatban is.