Betöltés...

Eladó földterület Baja, Hajós-Bajai alföldi Borbirtok

Ár: 390.000.000 Ft

Megvételre kínálom A Hajós-Bajai borvidék körülbelül 2200 hektárnyi szőlőültetvényével Magyarország déli részén, Baja városa és Hajós pincefaluja között 20 kilométernyi hosszan elterülő Borbirtokot.

A vidék szépségét nem csak a zöld szőlősorok, illatozó gyümölcsösök adják, hanem a vadban bővelkedő Gemenci erdő sűrűje és a Duna halban gazdag folyama is.
A hajósi pincefalu, a nemesnádudvari pincesorok, a bajai Sugovica part mind a borvidék jellegzetes helyei, ahol a látogatókat szeretettel várják a helyi emberek. A Sümegi és Fiai Pincészet - Keller Kft a Hajós-Bajai borvidék meghatározó pincészete.
A családi tradíciók és a legmodernebb technológiák ötvözéséből született meg cégünk, amely festői környezetben, 32 hektáros szőlőültetvény közepén, Bajától 3 Km-re, az 51-es út mellett fekszik.

Mivel a vidék adottságai lehetőséget teremtenek kitűnő, hagyományos magyar fajták termelésére, ezért pincészetünk kifejezetten az elfelejtett magyar borok felkarolására tett kísérletet.

A pincészetben megtalálható a hagyományos ászokpincétől kezdve a modern, irányított erjesztést lehetővé tevő hűtött tárolókon keresztül, a barrique érleléshez szükséges égetett tölgyfahordókig minden technológia és szaktudás, amely a nemes borok készítéséhez elengedhetetlen. Bátran állíthatjuk, hogy a boraink ízében, zamatában visszaköszön a rengeteg gondoskodás, hozzáértés és több mint 100 éves hagyomàny.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem keressen Bizalommal, nézzük meg együtt ezt a csodás Birtokot! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 349750
Tulajdonságok
Település: Baja
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Hajós-Bajai alföldi Borbirtok
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 250 alkalommal

Termőföld rovaton belül a(z) "Eladó földterület Baja, Hajós-Bajai alföldi Borbirtok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat