Betöltés...

Dunaharaszti centrumhoz közeli 883 m2 üres telek

Tulajdonos adja el, az ár 27%-os áfát tartalmaz (CSOK-osok vagy ÁFA-alanyok visszaigényelhetik). Budapest déli határától kb. 4 km-re, Fő-úti buszmegállótól 200 m-re, mellékutcában van, összközműves, körben bekerített, a szabályozási terv szerint kertvárosi lakóterület. Az utcafront kb. 27,5m hosszú. Az egész terület és az utcai füvesített sáv rendszeresen kaszált ősgyep. A villanyóra saját oszlopon levő műanyag szekrényben van, a gázcsonk mellette, a telek északi sarkában. Ugyanott vízmérő + 1 kerticsap ki van építve. Közcsatorna a telekhatártól kb. 9 m-re, a közút alatt van, a közmű-hozzájárulás be van fizetve, az épületnek megfelelő helyen kell majd bekötni. A közelben, kb. 500 méter sugarú körön belül elérhető óvoda, iskola, termelői piac, abc-áruház, katolikus templom, városháza, mindez gyalog/biciklivel is elérhető. Írásban kérek jelentkezést telefonszámmal, minden jelentkezőt felhívok.
Adatlap
Ár: 18.500.000 Ft
Település: Dunaharaszti
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: kb. 20 méter széles utca
Telek nagysága (m2) : 883 m2
Telek beépíthetősége (%): 30%
Övezeti besorolás: kertvárosi lakóterület
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2017.04.16
Eddig megtekintették 58 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Miramare
Dunaharaszti centrumhoz közeli 883 m2 üres telek
Lehetőségek
Megosztók

Építési telek rovaton belül a(z) "Dunaharaszti centrumhoz közeli 883 m2 üres telek" című hirdetést látja. (fent)Eladó építési telkek!

Eladó építési telek hirdetések, olcsó is van meg talán drága is :-)

TIPP: Ha az építési telek nem közművesített, csak az utcában van közmű, feltétlen érdeklődjön a vásárlás előtt a közművesítés várható költségeiről. Építési telkek beépíthetőségéről, a telkek övezeti besorolásáról, a regionálisan illetékes Építésügyi Hatóság tud felvilágosítást adni.