Betöltés...

Székesfehérvár Feketehegyen telek eladó

Eladó Székesfehérvár, békés csendes környékén, Feketehegyen, egy 1390 nm-es, összes közművel ellátott, építési telek. A víz, villany gáz és csatorna is egyaránt a telken belül helyezkedik el. A telken lévő sok gyümölcsfa nemcsak hasznos, hanem kellemes hangulatot teremtenek számunkra. Ha értékálló otthont szeretne, itt érdemes építkeznie. Ráadásul, ha Önerőből teszi, igénybe veheti az új CSOK 10+10 millió forintos támogatást, valamint további 5 millió forint Áfa visszaigénylésre is jogosult. Most érdemes belevágni! Székesfehérvár kedvelt részén építheti fel új otthonát! Az építési telek kitűnő adottságokkal,25 m-es utcafronttal, 60%-ban beépíthető. Akár társasházat is lehet rá építeni. Ne halogassa a döntést, nehogy lemaradjon!
Adatlap
Ár: 9.700.000 Ft
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 1390
Övezeti besorolás: lakó
 
Feladás dátuma: 2017.01.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:
kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Fehérvár-Lak
Székesfehérvár Feketehegyen telek eladó Székesfehérvár Feketehegyen telek eladó Székesfehérvár Feketehegyen telek eladó Székesfehérvár Feketehegyen telek eladó
Lehetőségek
Megosztók

Építési telek rovaton belül a(z) "Székesfehérvár Feketehegyen telek eladó" című hirdetést látja. (fent)Eladó építési telkek!

Eladó építési telek hirdetések, olcsó is van meg talán drága is :-)

TIPP: Ha az építési telek nem közművesített, csak az utcában van közmű, feltétlen érdeklődjön a vásárlás előtt a közművesítés várható költségeiről. Építési telkek beépíthetőségéről, a telkek övezeti besorolásáról, a regionálisan illetékes Építésügyi Hatóság tud felvilágosítást adni.