Betöltés...

Badacsonytomaji panorámás telek olcsón eladó

Ár: 29.800.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Balaton északi partján eladó egy csodálatos Balatoni örökpanorámás, 1980 m2-es, részlegesen közművesített építési telek! CSOK-kal történő házépítéshez ideális! Badacsonytomaj lankás domboldalán, a dél, délkeleti tájolású telek a vízparttól kb. 100 méterre.
A zavartalan dél-délkeleti, délnyugati panoráma szép kilátást biztosít a Balatonra, a túlparton lévő Fonyódra A környék a Balaton-felvidéki Nemzeti Park (Tapolcai medence) része, így a hely egyedülálló természeti és kulturális értékei hosszabb távon sem kerülnek veszélybe.
A telek beépíthető, részleges közműellátottsággal rendelkezik, A Mecsek legszebb részén, a Kutas közben,
A 1980 négyzetméteres, ideális, 50m x 40m oldalarányú enyhe lejtésű telek előtt víz, gáz és villany csatlakozás áll rendelkezésre, csatorna a telken kiépítve. A terület klímája kimondottan kellemes, mediterrán jellegű. A kifejezetten egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező telek, generációk igényes kikapcsolódásának és pihenésének biztosítása mellett kiváló értéknövelő befektetés is.
Hasonló adottságú telkek a területen már nem találhatók, azokat már néhány éve felvásárolták és csinos kis házakat építve rá értékük is többszörösére nőtt.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon még ma, legyen Ön a telek új büszke tulajdonosa!

•2016. január 1-jétől 2019. végéig lesz öt százalék az áfa. •Akkor lehet az öt százalékos kulcsot alkalmazni, ha a lakást még nem vették használatba, vagy már használatba vették, de a a használatbavétel és az értékesítés között még nem telt el két év.•Családi ház esetén a 300 négyzetméternél kisebb, többlakásos társasház esetén a 150 négyzetméternél kisebb lakásokra lehet majd alkalmazni az alacsonyabb áfakulcsot.•A 300 négyzetméternél kisebb lakások esetén eltörlik az építési engedélyezési eljárást, csak bejelentési kötelezettség van.

Ugyancsak január 1-től lett bővítve a CSOK mértéke is. A CSOK összege jelentős mértékben bővül két-és vagy három gyermekes családok esetében. Ha két gyermekkel tervezi valaki a lakás vagy ház vásárlását, már emelt mértékű CSOK-ot kérhet (ez az összeg 2 600 000 Ft is lehet), ha valaki mindezt 3 gyermekkel tervezi, akkor ők 10 millió forint összegű vissza nem térintendő CSOK lakástámogatást kaphatnak. (mindezt már akkor is igényelhetik, ha még nincs meg a harmadik gyerkőc, de a szülők bevállalják, hogy 10 éven belül a harmadik gyerek is megszületik a családban.)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Badacsonytomaj
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Római út
Telek nagysága (m2) : 1980
Telek beépíthetősége (%): 15
Övezeti besorolás: Lfk-ü
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 235 alkalommal

Építési telek rovaton belül a(z) "Badacsonytomaji panorámás telek olcsón eladó" című hirdetést látja. (fent)