Betöltés...

Jackston HD projektor hy300 - kempingezéshez

Ár: 34.990 Ft

Jackston HD projektor hy300 - kempingezéshezFedezze fel a HY300 Hordozható Projektor csodálatos világát, amely automatikus javítással, rugalmas vetítési szöggel és ultragyors. Élvezze a moziélményt otthonában vagy bárhol, ahova viszi!
Automatikus javítás: Elfelejtkezhet a ferde képekről! A HY300 projektor automatikusan kijavítja a ferde képeket, így minden alkalommal tökéletesen négyzet alakú képet kap, amikor kivetíti. Így a filmek, prezentációk vagy játékok mindig élethűen és pontosan jelennek meg.
180°-os rugalmas vetítési szög: Vetítse oda, ahová csak akarja! A HY300 projektor lehetővé teszi, hogy megtalálja a tökéletes szöget a vetítéshez. A test óvatos beállításával a kép könnyedén átvihető a falról a mennyezetre, így rugalmasan alkalmazkodhat bármilyen térhez vagy igényhez.
Specifikációk:

Modell: HY300
Felbontás: 720P (1280x720)
Fényerő: 120ansi
A vetítési kép mérete 40-130 hüvelyk (cm)
Csatlakozás: HDMI , USB

Kényelmes használat: A HY300 projektor könnyen csatlakoztatható EUrópai szabványos hálózati töltővel rendelkezik. Az ABS anyagból készült, fehér színű készülék kompakt méretű így könnyedén hordozható.
Csomag tartalma: A csomag tartalmazza a projektor készüléket és egy töltő kábelt és egy távirányítót. Egyéb tartozékok nem részei a csomagnak.
Megjegyzés: A képernyőn megjelenő színek a fényvisszaverődés és a különböző kijelzők miatt kissé eltérhetnek a valóságtól. A mértékadó mérési hiba +/- 1-3cm lehet.
A távirányító 2db AAA-s elemmel müködik, az elemek nem képzik a csomag tartalmát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Jackston HD projektor hy300 - kempingezéshez" című hirdetést látja. (fent)