Betöltés...

Autós telefontartó (szélvédőre helyezhető)

Ár: 2.590 Ft


Az autós tartó a legjobb minőségű anyagokból készült, aminek köszönhetően stabil és masszív. A csúszásmentes felülete még hatékonyabb védelmet nyújt a telefon védelmének érdekében.
A termék széleskörű kompatibilitással rendelkezik, a 4-7 hüvelykes okostelefonokhoz tökéletes választás. A tartó állítható karokkal rendelkezik, amelyek a telefon különböző méretéhez igazodnak.
Biztonságos rögzítést biztosít az üvegen, mégis nagyon könnyen eltávolítható. A rengeteg beállítási lehetőség és az egyszerű forgórendszer megkönnyíti a tartó pontos beállítását az Önnek megfelelő pozícióba. A hosszú teleszkópos kar lehetővé teszi, hogy a készüléket közelebb helyezze a jobb láthatóság érdekében.
A tartó szinte bármilyen dőlésszögbe állítható. Ezt az innovatív 360°-os forgatási funkció biztosítja. Így saját igényeihez igazíthatja, ami gyakran függ az időjárástól és a beeső napfény szögétől. 


Jellemzők



fekete szín
anyaga: műanyag
fogantyú elforgatása: 360°
gém állítás 12-16,5 cm
nyél mérete: 5-9,5 cm x 11,5-13 cm
súlya: 180g
súlya a csomagolásban: 215g




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Autós telefontartó (szélvédőre helyezhető)" című hirdetést látja. (fent)