Betöltés...

Media-Tech MT397K Stúdió és Streaming Mikrofon - Fekete

Ár: 12.603 Ft

Stúdió és streaming mikrofon MT397 egy komplett, professzionális hangrögzítési készlet kondenzátor mikrofonnal kezdőknek és középhaladóknak.
A készlet összeszerelése és használata nagyon egyszerű és nem igényel speciális ismereteket.
A készlet minden szükséges elemet tartalmaz: kondenzátor mikrofon, állítható asztali állvány, pop-szűrő, rezgéscsillapító kosár, szivacsburkolat, külső hangkártya és vezetékek.

Kondenzátor mikrofon alumínium házban, nagy membránnal, kardioid karakterisztikával. Átviteli frekvencia: 20-20000 Hz.Érzékenység: 32dB +/- 1dB (0dB = 1V / Pa @ 1kHz). Impedancia: 150Ω ± 30%.Professzionális XLR kábel 240 cm hosszú. 3,5 mm-es minijack csatlakozóval fejeződött beRállítható asztali állvány megkönnyíti a mikrofonnal végzett munkát és csökkenti a felesleges rezgéseket. Lehetővé teszi a mikrofon optimális és szabad elhelyezését minden síkban. Az állvány az asztallapra van felszerelve.Acél szerkezet dupla állítható karral. Az állvány más mikrofonokkal is használható.Pop szűrő tisztábbá és kellemesebbé teszi a felvételeit a fülnek. A "P", "B" betűk kiejtésekor csökkenti a légfúvást. Sziszegés / zihálás az "S" betű kiejtésekor vagy úgy hangzik, mint "SZ", "CZ". A pop-filter a kondenzátor mikrofonnal végzett munka során szükséges alapvető tartozék.Rezgéscsillapító kosár megakadályozza a különféle környezeti rezgések átjutását a mikrofonállványon, majd a hangsávon keresztül.Szivacs bevonat fokozza a pop-filter hatását, hasonló módon csökkenti a nem kívánt léglökéseket. Használata lehetővé teszi a hangfelvételek minőségének javítását.A külső USB hangkártyának köszönhetően a mikrofon csatlakoztatható olyan számítógéphez, amely nem rendelkezik 3,5”-os jack aljzattal. Kártya kompatibilitás a Windows 8/10 32/64 bites rendszerrel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Media-Tech MT397K Stúdió és Streaming Mikrofon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)