Betöltés...

ZQS1205 RGB LED Bluetooth hangszóró - kompakt méretű hangszóró minden alkalomra - könnyen hordozható, kiváló hangminőség (BBJH)

Ár: 4.490 Ft

Szeretne egy olyan kis, hordozható hangszórót, amely színes LED-fényekkel teszi hangulatossá a bulit, és mindezt kiváló hangminőséggel adja vissza? Akkor a ZQS1205 típusú, hordozható színes LED-lámpás vezeték nélküli hangszóró az Ön választása! Ez a vezeték nélküli hangszóró Bluetooth, FM rádió, AUX, USB és TF kártya támogatással rendelkezik, így számos lehetőséget kínál a zenelejátszásra. A TWS kettős hangszóró csatlakoztatási funkcióval együtt a hangzás tovább fokozható. A beépített újratölthető akkumulátor akár 3 órányi lejátszási időt is biztosít, így bármilyen kültéri tevékenységhez, házimozizáshoz, karaoke-hoz vagy színpadi audió-hoz is tökéletes választás. A pulzáló színes LED-fények különleges élményt nyújtanak, így akár egy kis partyt is lehet csinálni a hangszóró segítségével. A hangminőséget pedig a beépített nagy teljesítményű 5W-os hangszórók biztosítják, amelyeknek köszönhetően a hangerő is igencsak nagy lehet. Az egész hangszóró műanyagból készült, ezért kis súlyával és méreteivel könnyen hordozható. A PMPO 40W kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, és a teljes körű mélysugárzó mérete/teljes tartományú mérete 2", ami kiváló hangzást biztosít. Ez a kis, hordozható hangszóró egy igazán különleges darab, amelynek számos előnye van. Lássuk a legfontosabbakat: Jellemzők: Bluetooth, FM rádió, AUX, USB, TF kártya támogatás TWS kettős hangszóró csatlakoztatási funkció Beépített újratölthető akkumulátor Nagy teljesítményű 5W-os hangszórók Pulzáló színes LED-fény Kültéri tevékenységekhez, házimozihoz, karaoke-hoz, színpadi audió-hoz Ha Ön is szeretne egy ilyen különleges, hangulatossá tevő kis hangszórót, akkor válassza a ZQS1205 típusú, hordozható színes LED-lámpás vezeték nélküli termékünket!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.05.04
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "ZQS1205 RGB LED Bluetooth hangszóró - kompakt méretű hangszóró minden alkalomra - könnyen hordozható, kiváló hangminőség (BBJH)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Aux
Fm
Usb