Betöltés...

Sencor SRD 1000SCL GR Kemping rádió

Ár: 13.090 Ft

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER
Az FM tuner a legszélesebb körben elterjedt rádióvevő technológia. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvencia tartományban történik.
A készülékhez tartozó kihúzható antenna könnyebb tárolást tesz lehetővé, és általában hosszabb, mint a rögzített antennák, így kiváló vételt garantál.
Akár 10 programhely áll rendelkezésre, hogy kedvenc rádióállomásait könnyedén rögzíthesse.
A kihúzható teleszkópos 360°-os antenna tovább javítja a vétel minőségét.A TISZTA HANGZÁS ÉRDEKÉBENAz 1,0 W teljesítményt egy kompakt hangszóró biztosítja. Az 4 ohm impedancia érték és a 950 Hz – 3,5 kHz frekvencia tartomány garantálja a kiváló hangminőséget.
A torzítás mértéke kevesebb, mint 5% (1 kHz 1 W) a kristálytiszta hangzás érdekében.
A kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti és beállíthatja a különböző hangbeállításokat, valamint a fényerőt is szabályozhatja.BEÉPÍTETT LÁMPAA rádióba épített lámpa 3 különböző módban működtethető. Használhatja nagy távolságú világításként, széle szögben történő megvilágításra vagy a kettő funkciót kombinálhatja.
Továbbá egy erős 12 LED -es kemping olvasólámpát is talál, amely ideális lehet akár olvasáshoz is.
További extra kényelmet hivatott biztosítani a power bank funkció, a S.O.S riasztó funkció és az IPX4 vízállóság.HORDOZHATÓSÁG, VEZETÉK NÉLKÜLI KIALAKÍTÁSA rádió működését egy beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.
A rádió működési ideje akár 25 óra is lehet 50%-os hangerő mellett, a kemping lámpa pedig akár 10 órán át használható.
Az akkumulátort 3 különböző módon van lehetősége feltölteni, a már szokványosnak tűnő USB-C csatlakozó segítségével hálózatról, kézi tekerő segítségével (3 perc 360°-os forgatás = 25 perc rádió lejátszás) vagy a beépített napelemek (2 óra töltés = 30 perc rádió lejátszás) segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sencor SRD 1000SCL GR Kemping rádió" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések