Betöltés...

Csontvezető fülhallgató, vezeték nélküli vízálló fülhallgató kék

Ár: 6.400 Ft

Csontvezető fülhallgató, vezeték nélküli vízálló fülhallgató kék
Te is az a típus vagy, aki nem bír meglenni zene nélkül? Szinte pánikba esel, ha nincs veled a fülhallgatód?Ha igen, akkor a következő kütyüt garantáltan imádni fogod!
Lépj a zenehallgatás következő szintjére!Használd a csontvezetés technológiával ellátott fülhallgatót.
Miért?
Azon túl, hogy óvja a dobhártyádat s csökkenti a károsodás kockázatát, rendkívül ergonomikus viselettel is párosul. Nincs többé az a nyomó érzés, amit a füledben szoktál érezni, továbbá nem kell attól tartanod, hogy egy hirtelen mozdulat következtében leesik.
IPX 5 Vízálló és izzadságálló védelemmel van felszerelve. Edzés, futás, biciklizés közben is kényelmesen hallgatod zavaró tényezők nélkül.
Használd akár 13 órán keresztül, s szóljon a kedvenc számaid. A Bluetooth 5.0 csatlakozása révén akár 10 méteres távolságból is tökéletesen továbbítja a dallamot.
Ne hezitálj, klikkelj a kosárba gombra, s éld át páratlan élményeket.
A Csontvezető Fülhallgató tulajdonságai:- Mérete: 18 × 13 × 3 cm- Akkumulátor kapacitása: 180 mAh- Bluetooth hatótáv: 10 m- Töltés időtartama: 2 óra- Védelem: IPX 5 Vízálló és izzadságálló- Csatlakozás: Bluetooth 5.0- Könnyű, rugalmas és biztonságosan illeszkedés- Csontvezetővel technológiával ellátva- Zajcsökkentő mikrofonnal felszerelve- Akár 13 óra folyamatos zenehallgatás- Választható színvilág

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Csontvezető fülhallgató, vezeték nélküli vízálló fülhallgató kék" című hirdetést látja. (fent)