Betöltés...

MEIER M-115BT Famintás retro 3 sávos rádió MP3 5.0 Bluetooth AUX 1200mA Li-ion újratölthető akkumulátoros

Ár: 10.390 Ft

MEIER M-115BT hálózati/elemes /akkumulátoros FM rádió
Többfunkciós hordozható rádió FM-rádió tunerrel és számos csatlakozóval külső forrásból származó zene lejátszáshoz SD-kártya vagy BLUETOOTH használatával

Leírás
Retro design

A rádióvevő egy elegáns, kiváló minőségű műanyag házba van zárva. Famintát imitál fémbetétekkel, a frekvencia- és hangerő szabályzó analóg gombok pedig régimódi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek.

Három rádiósáv

A készülékbe épített tuner lehetővé teszi az FM, AM és SW sávok vételét. Ez a hagyományos FM és rövidhullámú rádióállomások támogatását jelenti, kiváló terjedéssel. Ennek a funkciónak köszönhetően nem csak az országában sugárzott hagyományos állomásokat hallgathatja, hanem potenciálisan a világ legtávolabbi szegleteiről is!

Bluetooth kapcsolat

A készülékben használt Bluetooth 5.0v chip lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzon egy másik eszközhöz, és közvetlenül a rádióba streameljen zenét. Néhány pillanaton belül párosítja telefonját a rádióval, és megtölti a környezetet kedvenc dallamával.

Külső eszközök támogatása

A szilárd rádiótuner és a Bluetooth-kapcsolat az M-115BT rádió fő jellemzői. Mi van, ha nincs kedve rádiót hallgatni, és nincsenek érdekes dalok a telefonodon? A beépített USB-A, AUX és Micro SD kártyaolvasó lehetővé teszi a külső eszközök vezetékes csatlakoztatását és a zene lejátszását közvetlenül az adathordozóról

Többféle energiaellátási lehetőség

A készülék akár 4 tápellátási módot is biztosít a legnagyobb kényelem érdekében. Ha konnektor közelében tartózkodik, a rádiót a mellékelt AC kábellel vagy a DC 5 V-os aljzaton keresztül tudja táplálni. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol nincs áram, akkor két külön elemes tápellátási lehetőség jól jön. Egy cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor több órán keresztül táplálja rádióját, és igazán vészhelyzetekben kettő UM-1 elemet is használhat.

A RÁDIÓ EREDETI CSOMAGOLÁSBA VAN. IDEÁLIS AJÁNDÉKNAK

Főbb jellemzők:

Modell: M-115BT

Tápellátás:

AC 110V/60Hz - 220V/50Hz
DC 5V (Mini USB)
Akkumulátor:

1X 3.7v 18650 Li-ion 1200mAh újratölthető akkumulátor (tartozék)
Támogatott rádió sávok:

FM 87-108MHz
AM 522-1620MHz
SW 5.9-18.0MHz
Vezeték nélküli kapcsolat:

2.4Ghz Bluetooth 5.0 verzió
MP3 lejátszó:

USB pendrive
Micro SD kártya
Csatlakozók:

1 x USB-A aljzat
1 x Micro SD kártyaolvasó
1x AUX jack
1x Type C-USB ajzat (DC5V)
Teleszkópos antenna: 50cm-es

Szín:

Vörös szín
Sárga szín
Fogantyú:

Ergonomikus, rugós
Méretek:

230 x 110 x 80 mm (Sz x Ma x Mé)
Csomag tartalma:

1 x rádióvevő
IR Táviránytó
1x AC hálózati tápkábel


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "MEIER M-115BT Famintás retro 3 sávos rádió MP3 5.0 Bluetooth AUX 1200mA Li-ion újratölthető akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)