Betöltés...

MEIER M-1806BT MULTIFUNKCIOS HORDOZÓ RETRÓ DIZÁJNOS ZENELEJÁTSZÓ-Gold

Ár: 13.990 Ft

Meier M-1806T hálózati/akkumulátoros FM rádió/Bluetooth/USB/SD kártya
 Többfunkciós hordozható rádió FM-rádió tunerrel és számos csatlakozóval külső forrásból származó zene lejátszáshoz SD-kártya vagy BLUETOOTH használatával

Leírás
Retro design

A rádióvevő egy elegáns, kiváló minőségű műanyag házba van zárva. Famintát imitál fémbetétekkel, a frekvencia- és hangerőszabályzó analóg gombok pedig régimódi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek.

Három rádiósáv

A készülékbe épített tuner lehetővé teszi az FM, AM és SW sávok vételét. Ez a hagyományos FM és rövidhullámú rádióállomások támogatását jelenti, kiváló terjedéssel. Ennek a funkciónak köszönhetően nem csak az országában sugárzott hagyományos állomásokat hallgathatja, hanem potenciálisan a világ legtávolabbi szegleteiről is!

Bluetooth kapcsolat

A készülékben használt Bluetooth chip lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül csatlakozzon egy másik eszközhöz, és közvetlenül a rádióba streameljen zenét. Néhány pillanaton belül párosítja telefonját a rádióval, és megtölti a környezetet kedvenc dallamával.

Külső eszközök támogatása

A szilárd rádiótuner és a Bluetooth-kapcsolat az M-1806BT rádió fő jellemzői. Mi van, ha nincs kedve rádiót hallgatni, és nincsenek érdekes dalok a telefonodon? A beépített USB-A, AUX és Micro SD kártyaolvasó lehetővé teszi a külső eszközök vezetékes csatlakoztatását és a zene lejátszását közvetlenül az adathordozóról.

Többféle energiaellátási lehetőség

A készülék 2 tápellátási módot is biztosít a legnagyobb kényelem érdekében. Ha konnektor közelében tartózkodik, a rádiót a mellékelt AC kábellel vagy a DC 5 V-os aljzaton keresztül tudja táplálni. Kettő cserélhető, nagy kapacitású akkumulátor több órán keresztül táplálja rádióját.

 A RÁDIÓ EREDETI CSOMAGOLÁSBA VAN. IDEÁLIS AJÁNDÉKNAK

 Főbb jellemzők:

Modell: M-1806BT

Tápellátás:

AC 220V / 50Hz (kábel mellékelve)
DC 5V (Type-C)
Akkumulátor:

2 X 3.7v 18650 Li-ion 1200mAh újratölthető akkumulátor (tartozék)
Támogatott rádió sávok:

FM 87-108MHz
AM 522-1620MHz
SW 5.9-18.0MHz
Vezeték nélküli kapcsolat:

2.4Ghz Bluetooth 4.8 verzió
MP3 lejátszó:

USB pendrive
Micro SD kártya
Csatlakozók:

1 x AC aljzat
1 x Type-C aljzat
1 x USB-A aljzat
1 x Micro SD kártyaolvasó
1 x AUX jack
Teleszkópos antenna: 50cm-es

Szín: Gold
Fogantyú: Ergonomikus

Méretek: 300 x 200 x 150 mm (Sz x Ma x Mé)

Csomag tartalma:

1 x rádióvevő
1 x AC tápkábel
1 x Type-C adat kábel
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "MEIER M-1806BT MULTIFUNKCIOS HORDOZÓ RETRÓ DIZÁJNOS ZENELEJÁTSZÓ-Gold" című hirdetést látja. (fent)