Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató LED kijelzővel, beépített powerbankkal és microUSB töltőkábellel – fekete (BB-20378)

Ár: 7.990 Ft

Telefonálsz, miközben vásárolsz a szupermarketben vagy egy zsúfolt buszon? Egyszerűen vedd fel a telefont, és élvezd a tökéletes hívásminőséget! Élvezd a hosszú akkumulátor-élettartamot. A készülék 3-4 órán keresztül képes zenét játszani. Tökéletesek otthonra, munkára és utazásra. Töltés után nem kell túl sokat várnod, hogy a fejhallgató ismét használatra kész legyen. A tok ráadásul MicroUSB kábellel van felszerelve. A fejhallgató rendkívül könnyű és kényelmes. Tökéletesen illeszkedik, anélkül, hogy leesne – még akkor is, ha mozgásban van. Felejtsd el a csatlakozási problémákat. Támogatja a Bluetooth 5.0-t a gyors, stabil és megbízható átvitel érdekében. A késések és a rossz minőség csak emlék! Most mindent kéznél tarthatsz, amire szükséged van. A készülék érintőpanellel rendelkezik a kényelmes használat érdekében. Nem kell minden alkalommal elővenned az okostelefonodat! Néhány érintéssel például szüneteltetheted / folytathatod a lejátszást, megváltoztathatod a dalokat, beállíthatod a hangerőt, fogadhatod / elutasíthatod / befejezheted a hívást. Műszaki adatok: fekete szín Anyaga: ABS+PC bluetooth 5.0 zenelejátszási idő: 4 óra hatótávolság: 10 m-ig powerBank: lehetővé teszi a fejhallgató többszöri feltöltését akkumulátor kapacitása: 50mAh a ház akkumulátor kapacitása: 400 mAh a power bank százalékban jelzi a ház akkumulátor töltöttségi szintjét készenléti idő: 60 óra töltőtok töltési ideje: 3-4 óra érintőgombok (panel) méretei: 4,5 x 7,5 x 4 cm súlya: 89 g súlya a csomagolással együtt: 147 g A készlet tartalma: 1 pár fülhallgató 1 x töltőállomás / tok beépített powerbankkal 3 x pár különböző méretű szilikon fülhallgató (egy pár már a fejhallgatón) 1x USB - MicroUSB töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató LED kijelzővel, beépített powerbankkal és microUSB töltőkábellel – fekete (BB-20378)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb