Betöltés...

TESLA MediaBox XA300, 2 GB, 16 GB, HDMI, USB, MicroUSB, BT, Android TV, WiFi, 4K UHD, Fekete médialejátszó

Ár: 40.295 Ft

KÖNNYEN MEGOSZTHAT TARTALMAT MOBILTELEFONJÁRÓL ÉS TÁBLAGÉPÉRŐL

A Chromecast built-in™ technológia lehetővé teszi a multimédiás szórakoztatás és alkalmazások streamelését telefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról közvetlenül a tévére vagy a hangszórókra. Kivetíthet nyaralási fotókat, megnézhet egy Netflix-filmet, vagy meghallgathatja kedvenc YouTube-számát. És mindezt anélkül, hogy kábelt kellene csatlakoztatnia – mindez vezeték nélküli.

Használata egyszerű – nyissa meg a Chromecast-kompatibilis alkalmazást egy olyan mobileszközön, amely ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, mint a TESLA MediaBox XA300. Ezután koppintson a Chromecast ikonra, és kész. Pillanatok alatt az eszközén lévő tartalmak sugároznak a képernyőre. Ezek lehetnek fotók, videók, zene és támogatott alkalmazások. Ráadásul továbbra is dolgozhat és bármi mást is csinálhat a telefonján, miközben a kiválasztott multimédiás tartalom fut a tévén.

TÜKRÖZZE TELEFONJÁT TV-JÉRE

A Google Home alkalmazással egy másik nagyszerű funkciót is kihasználhat, ha a tartalmat a mobileszközéről közvetlenül a képernyőre tükrözi. Így könnyedén átviheti ugyanazt a tartalmat, amely a mobiltelefonján található, azaz bármilyen alkalmazást, játékot vagy webböngészőt.

MOBILTELEFON TÁVIRÁNYÍTÓKÉNT

A Chromecast beépített funkciója lehetővé teszi a MediaBox vezérlését mobiltelefonjáról vagy táblagépéről a Google Home alkalmazáson keresztül. Ez általában mindenkinél megtalálható, így nem kell hagyományos távirányítót keresni.

RENGETEG ALKALMAZÁS A HÁZTARTÁS MINDEN TAGJA SZÁMÁRA

A kicsi és nagy nézők sem fognak unatkozni a TESLA MediaBox XA300-zal. A filmek és sorozatok a Disney+, az HBO MAX, az iBroadcast, a Prime Video (Amazon) és még sok más előfizetéses online videokölcsönző szolgáltatáson keresztül nézhetők meg. A zene végtelen kínálatát a YouTube, a Spotify vagy a Deezer biztosítja. Rengeteg a választék – TV List, Kodi, Google Meet, Red Bull TV.

Gyors és egyszerű alkalmazásletöltés a Google Playről* – az alkalmazások TV-n való használatra vannak optimalizálva, és egyszerűen vezérelhetők anélkül, hogy szükség lenne csatlakoztatott egérre vagy billentyűzetre.

KOMPAKT MÉRET

A médiadoboz mérete ideális a TV mögé történő szállításhoz vagy elrejtéshez. Csatlakoztassa a TV-hez a beépített HDMI-kimenettel, és táplálja a mellékelt adapterrel. A távirányító Bluetooth technológiával kommunikál a készülékkel, nincs szükség közvetlen célzásra és a jel hatótávolsága is jelentősen megnő.

TÖKÉLETESEN ÉLES 4K KÉP

Nézz filmeket, tévéműsorokat vagy videókat kiváló minőségben az Ultra HD 4K felbontásnak és a legújabb HDMI 2.1-nek köszönhetően. A HDR technológia emellett nagy dinamikus kontrasztot is biztosít, hogy valósághűbbé tegye a képet, mintha élőben látná.

HANG KERESÉS

A távirányító beépített mikrofonnal van felszerelve. Egyszerűen nyomja meg a színes gombot a mikrofon aktiválásához. A kimondott parancs ezután másodperceken belül átíródik szöveggé. Így kereshet olyan dolgokat, mint az időjárás-előrejelzés, egy videoklip a YouTube-on és egy alkalmazás a Google Playen.

NAGY TELJESÍTMÉNY A ZAVARTALAN MŰKÖDÉSÉRT

A megbízható ARM Cortex-A35 processzor 2 GB RAM-mal kombinálva kellő teljesítményt nyújt még az igényes Ultra HD tartalmakhoz is. A H.265 (HEVC) kodek támogatása alacsonyabb adathasználatot biztosít a képminőség megőrzése mellett.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Mp3 MP4 lejátszó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TESLA MediaBox XA300, 2 GB, 16 GB, HDMI, USB, MicroUSB, BT, Android TV, WiFi, 4K UHD, Fekete médialejátszó" című hirdetést látja. (fent)