Betöltés...

AIMIBO Vezeték Nélküli HDMI Dongle Adapter 4K - Univerzális Kompatibilitás

Ár: 9.490 Ft

Az AIMIBO vezeték nélküli HDMI dongle adapter, 4K Wi-Fi streaming képességgel, iPhone/iPad/iOS/Android/Windows/PC-t HD TV-re/monitorra/projektorra/Mac-re tükrözi, támogatja a Miracast, Airplay és DLNA-t.

Ismerkedjen meg az AIMIBO vezeték nélküli HDMI dongle adapterrel, ami lehetővé teszi, hogy HD videókat és kiváló minőségű hanghatásokat tükrözzön okostelefonról, tabletről, Macbookról, Android okostelefonról vagy PC-ről nagy képernyős eszközökre, mint a TV-k, monitorok vagy projektorok. Az adapter egy külső antennával rendelkezik, amely gyorsan továbbítja a rádiójeleket, így zökkenőmentes, élénk és valósághű audiovizuális élményt nyújtva, lehetővé téve, hogy HD filmeket élvezzen a nagy képernyőn.Lépésről Lépésre Történő Telepítés: Csak három egyszerű lépés: Csatlakoztatás > Kapcsolódás > Tükrözés. Az első beállítás után egyszerűen csak csatlakoztassa és játssza le. Ha a részletes beállításokat követve csatlakoztatja ezt az Airplay HDMI adaptert a routeréhez, akkor a következő alkalmakkor is problémamentesen csatlakozhat, még akkor is, ha más eszközök is csatlakoznak hozzá. Ideális filmek megtekintéséhez, játékokhoz, kereskedelmi bemutatókhoz, üzleti megbeszélésekhez és prezentációkhoz, multimédia képzéshez és még sok máshoz.Kristálytiszta Full HD Kép: Az adapter támogatja a legtöbb felbontást, beleértve a natív ultra HD felbontást is, amely tiszta és élénk képeket biztosít a nagy képernyőn. Az eszközeivel való csatlakoztatás lehetővé teszi, hogy a legfényűzőbb videó- és audiofájlokat bármikor, bárhol megossza barátaival vagy családjával.Széleskörű Kompatibilitás: A Miracast HDMI dongle kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel, Androiddal, iOSSzal és Windows rendszerekkel. Támogatja a Miracast, Airplay és DLNA módot. (Ez a WiFi kijelző dongle kompatibilis minden eszközzel, amely HDMI funkció csatlakoztatásra képes.) Emellett az adapter kompakt méretű és bárhol könnyen hordozható.Megjegyzés iOS Eszközökre: Az Android eszközök kompatibilisek a legtöbb alkalmazással (nem mindegyikkel), mint például a YouTube, Facebook, Instagram, FaceTime, Skype, WhatsApp, Twitter, Reddit, Snapchat; az iOS eszközök nem kompatibilisek előfizetéses alkalmazásokkal, mint a Netflix, Amazon Video, Sky Go stb. Az Airplay HDMI dongle nem képes képeket továbbítani a TV-re ezekből az alkalmazásokból, mivel "HDCP" video védelemmel rendelkeznek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AIMIBO Vezeték Nélküli HDMI Dongle Adapter 4K - Univerzális Kompatibilitás" című hirdetést látja. (fent)