Betöltés...

Blaupunkt WM40U Wireless Mikrofon

Ár: 25.230 Ft

A WM40U egy UHF-frekvencián működő vezeték nélküli mikrofon , nagyon széles körű alkalmazásokkal. A mellékelt, univerzális 6,3 mm-es jack csatlakozóval végződő jelvevőnek köszönhetően ez a készülék minden mikrofonbemenettel ellátott hordozható hangszóróhoz vagy kis hatótávolságú vezetékes mikrofonnal rendelkező készülékhez csatlakoztatható. A mellékelt adapter akkor használható, ha egy külső audioeszköz 3,5 mm-es szabványos mikrofoncsatlakozóval rendelkezik. Miután a jelvevő csatlakoztatva van a hangszóróhoz, és bekapcsolta a mikrofont, az eszközök automatikusan párosulnak egymással, és készen állnak a használatra. A mikrofon 65Hz-től 18kHz-ig terjedő magas frekvencia-válaszú, amely nagyon jó, részletgazdag hangzást biztosít.

A mikrofon normál AA elemekkel működik. Az elemeket a csomag tartalmazza , és lehetővé teszi a mikrofon folyamatos használatát körülbelül 3 órán keresztül. A jelvevő 1200 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátorral van felszerelve , amely lehetővé teszi a folyamatos használatát körülbelül 7 órán keresztül. A vevőegység beépített micro USB aljzattal rendelkezik az akkumulátor töltéséhez, így gyorsan feltölthető univerzális töltővel, pl. telefonhoz, melynek töltőárama 5V/1A . A töltést és a teljesen feltöltött állapotot a vevőegységbe épített LED lámpa jelzi .

A Blaupunkt WM40U vezeték nélküli mikrofon az ehhez az eszköztípushoz leginkább megfelelő UHF frekvencián működik. Mivel az UHF hullámok főként a látótávolságban terjednek, a mikrofon használható nyílt terepen is, ugyanakkor a jelátvitel elég erős marad ahhoz, hogy az épületfalak ne legyenek akadályai, így a mikrofon beltéren is használható. Az ultra-nagyfrekvenciás átvitel nagyon jó minőségű továbbított jelet tesz lehetővé viszonylag rövid antennával. Emiatt a mikrofonhoz mellékelt vevő nagyon praktikus és kézreálló, maximális működési hatótávolsága körülbelül 40 méter.

A WM40U 16 csatornát támogat a 640 MHz és 647,5 MHz közötti UHF frekvenciasávban. Ez egy teljesen legális és legoptimálisabb sávszélesség az ilyen típusú berendezésekhez. A készülék automatikusan tartományt változtat, ha interferenciát észlel, vagy más, ugyanazon a frekvencián sugárzó eszközt. Ez zökkenőmentes és megszakítás nélküli működést tesz lehetővé különféle körülmények között.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt WM40U Wireless Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)