Betöltés...

JOBY JB01775-BWW Mikrofon

Ár: 31.300 Ft

A JOBY Wavo POD egy nagy membrános USB-mikrofon, amely leegyszerűsíti az alkotói munkafolyamatot, és minden hangot élesen és tisztán szólaltat meg.
Ezt a meleg hangot keresed új podcastodhoz vagy streaming csatornádhoz? A Wavo POD a válasz az Ön számára.
Azonnal működik laptopokkal az ipari szabványos USB-C csatlakozáson keresztül.
A poláris minta (Omnidirectional vagy Cardioid) egyszerűen kiválasztható, így a mikrofon pillanatok alatt készen áll arra, hogy interjúból szólóepizódba váltson .
A Wavo POD egy színes popszűrővel van felszerelve , amely blokkolja a robbanóanyagokat a hangjából , és garantálja a kristálytiszta adás hangját.
3,5 mm-es/1,37”-es késleltetésmentes fejhallgató-figyelő porttal rendelkezik, amellyel élőben ellenőrizheti a hangszintjét, és valós időben állíthatja be, hogy mindig kézben tarthassa az irányítást .
Az egyedülálló rögzítési rendszer sokoldalúvá és könnyen testreszabhatóvá teszi a Wavo POD-ot : az asztali állvány eltávolítható, hogy állványra vagy GorillaPodra illeszkedjen a jobb stabilitás érdekében.
A Wavo POD egy praktikus többfunkciós gombbal rendelkezik az összes hangszint tökéletes vezérléséhez, intuitív színrendszerrel.
Hosszan nyomja meg a fejhallgató hangereje (kék) és az erősítés beállítása (lila) mód közötti váltáshoz.
Röviden nyomja meg a mikrofon elnémításához (piros). A sugárzott hanghoz próbálja csökkenteni az erősítést (fordítsa el a gombot az óramutató járásával ellentétes irányba, ha a LED lila színű ), miközben a Pop szűrőhöz közel beszél.
Növelje a fejhallgató hangerejét (fordítsa el a gombot az óramutató járásával megegyező irányba, ha a LED kéken világít ) a kényelmes hallgatási szintre.
A mikrofontest a 3/8"-os és 5/8"-os menettel is kompatibilis, a mellékelt adapter segítségével, hogy illeszkedjen a legtöbb gémkarhoz.
Testreszabhatja szerelékét az 1/4 hüvelykes oldalsó rögzítőkkel, amelyek tökéletesen illeszkednek a JOBY tartozékaihoz, különösen a GorillaPod karokhoz.
Kezdje el könnyedén a streamelést, kísérletezzen és érezze jól magát a Wavo POD segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "JOBY JB01775-BWW Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)