Betöltés...

Akkumulátoros masszírozó pisztoly, izomlazító, izomregeneráló, masszázspisztoly

Ár: 8.990 Ft







Akkumulátoros masszírozó pisztoly, izomlazító, izomregeneráló, MD-320 



A vezeték nélküli masszázspisztoly vibrációs mozgásával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére. Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is.


Kialakításánál fontos szempont volt a könnyű szerkezet, és a vezeték nélküli működés, így saját magunk is használhatjuk testünk különböző izomcsoportjain. Sebessége 6 fokozatban állítható, így mindenki megtalálja a számára kellemes üzemmódot.


A csomag 4 különböző, cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Tartalmaz egy lapos, általános fejet, mely a test minden területén alkalmazható, illetve egy gömb alakú fejet is, ami a nagyobb izomcsoportokra ideális. A harmadik egy speciális U alakú fej, mely a gerinc melletti izmokhoz kiváló. A 4. fejet kifejezetten ízületek kezeléséhez ajánljuk.


Fontos: Egyszerre maximum 15 percet üzemeltesse a készüléket, így élettartama meghosszabítható! A túlmelegedés elkerüllése érdekében bizonyos modellek automatikusan le is kapcsolnak közel negyed óra használat után.


Tulajdonságok:



Egyszerű kezelés
6 sebességfokozat
Vezeték nélküli működés
Beépített akkumulátor
Cserélhető masszírozó fejek


A csomag tartalma:



1 db akkumulátoros masszírozó pisztoly
4 db különböző masszírozó fej
1 db hálózati adapter


A termék színe nem választható, a raktárkészlet függvényében változhat. A feltöltött képek illusztrációk.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.03.29
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Akkumulátoros masszírozó pisztoly, izomlazító, izomregeneráló, masszázspisztoly" című hirdetést látja. (fent)