Betöltés...

Google Chromecast + Google TV Médialejátszó

Ár: 32.590 Ft

Élvezze a nagy felbontású tartalmat a Google Chromecast segítségével!Ez a készülék csatlakoztatható a TV-készülékhez vagy a házimozi-vevő HDMI portjához, lehetővé téve, hogy a médiát a mobileszközről vagy az internetről továbbítsa.4K HDR (3840 x 2160) felbontással támogatja a videót a kompatibilis kijelzőkkel való használathoz.Csatlakozik az otthoni hálózathoz a 802.11ac Wi-Fi vagy Bluetooth segítségévelÁllítsa be az ingyenes Chromecast mobilalkalmazással, majd küldje el kedvenc online bemutatóit, filmjeit, zenéit és egyéb adatait a tévékészüléken az okostelefon, a táblagép vagy a laptop segítségével.4K és HDR támogatásA 4K UHD nagyfelbontású képminősége 1080p Full HD felbontást biztosít, míg a HDR 10 mély, gazdag színeket biztosít.
Megjegyzés: A 4K vagy HDR tartalmak megtekintéséhez 4K- vagy HDR-képes megjelenítésre és megbízható szélessávú internetkapcsolatra van szükség.

Távvezérlő a készülékrőlÉrintse meg a Cast gombot az olyan mobilalkalmazásokban és webhelyeken, amelyekkel már használta a televízióhoz való öntesztelést. Használja telefonját, táblagépét vagy laptopját a hang lejátszásához, szüneteltetéséhez és beállításához; mindezt az akkumulátor lemerítése nélkül.

Google TV felhasználói felületA Chromecast olyan népszerű alkalmazásokkal működik együtt, mint a Netflix, a YouTube, a Google Play, a Pandora és még sok más, amelyek lehetővé teszik kedvenc filmjeinek, tévéműsorainak, dalainak, sporteseményeinek és játékainak kiválasztását.
Megjegyzés: 4K nem érhető el minden alkalmazásban. Egyes alkalmazások előfizetést igényelnek.

Tükrözze Android telefonját vagy Chrome böngészőjétAz Android-telefonja vagy táblagépe kijelzőjén megjelenő képet tükrözheti a tévé képernyőjén, vagy használhatja a laptopot a Chrome böngésző bármely webhelyének tükrözésére.

Google a fedélzetenA beépített Google-támogatás lehetővé teszi, hogy könnyedén közvetítsen tartalmakat a Google Play Filmek, a Google Play Zene, a YouTube és a Chrome böngészőből.

Bemeneti/kimeneti interfészek1 x HDMIMicro USB tápkábelTovábbi információk802.11ac (2.4 GHz/5 GHz), BluetoothSzínFeketeSzélesség61 mmMagasság12.5 mmMélység164 mmNettó tömeg55 gramm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Google Chromecast + Google TV Médialejátszó" című hirdetést látja. (fent)