Betöltés...

AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzaj-csökkentés, némítási funkció, kardioid, HiFi, RGB fény, popszűrő, fejhallgató-csatlakozó, kompatibilis a Windows rendszerrel, MacOS, USB csatlakozás

Ár: 21.990 Ft

Az AxaCube® kondenzátormikrofon nagyszerű választás játékosok, YouTube-alkotók, streamelők és szakemberek számára, akik olyan platformokat használnak, mint a Zoom konferenciákhoz. A kardioid kialakítású mikrofont kifejezetten arra tervezték, hogy elölről vegye fel a hangot, jelentősen csökkentve a háttérzajt a kivételesen tiszta felvételek érdekében. A HiFi funkció kiváló hangminőséget biztosít, rögzíti a finom részleteket és a hangárnyalatokat, amelyek elengedhetetlenek a kiváló minőségű audiotartalom előállításához. Ezenkívül az elérhető némítási funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan leállítsák a hangrögzítést, megkönnyítve a felvételi vagy streamelési munkamenetek teljes irányítását.

A mikrofon dizájnját RGB világítás javítja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle színekkel és fényeffektusokkal személyre szabják munkahelyüket vagy játékterüket. Ez az esztétikus tulajdonság stílusos elemet ad a beállításhoz, kellemes és motiváló légkört teremtve az órákon át tartó használathoz. Ezenkívül a mikrofon hatékony popszűrővel van felszerelve, amely minimálisra csökkenti a robbanásveszélyes hangok, például a hangos "p" és "b" hangok hatását, így egyenletes és professzionális hangminőséget biztosít. Az állítható kar rugalmasságot biztosít a pozicionálásban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes szöget az optimális hangrögzítéshez.

Az AxaCube® mikrofon széleskörű kompatibilitása Windows és MacOS operációs rendszerekkel, valamint az egyszerű USB-csatlakozás sokoldalú és könnyen telepíthető opcióvá teszi bármilyen típusú felhasználó számára. Különleges jellemzője a fejhallgató-csatlakozó jelenléte, amely lehetővé teszi a rögzített hang közvetlen és valós idejű monitorozását, azonnali visszajelzést adva a felhasználónak a gyors és hatékony beállítások érdekében. Ez a funkció különösen hasznos a streamelők és tartalomkészítők számára, akiknek pontos szabályozásra van szükségük a hangminőség felett. Összefoglalva, az AxaCube® mikrofon a kiváló hangteljesítmény, a fejlett funkcionalitás és a vonzó dizájn ideális kombinációját képviseli, amely megfelel a legigényesebb használati forgatókönyvek igényeinek is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzaj-csökkentés, némítási funkció, kardioid, HiFi, RGB fény, popszűrő, fejhallgató-csatlakozó, kompatibilis a Windows rendszerrel, MacOS, USB csatlakozás" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések