Betöltés...

Amiko Mira.3 WiFi műholdvevő

Ár: 20.271 Ft

Egyszerű kezelésű műholdvevő beltéri egység DVB-S2 tunerrel

Remek választás akár Direct One szolgáltatáshoz is, és képes akár Direct One kódkártyát is fogadni, ezáltal nézhetővé válnak a kódolt csatornák is. De természetesen az ingyenesen fogható műholdas csatornák vételére is kiválóan használható, legyen szó akár Astra, akár Hotbird műholdakról.


Beépített Wifi -vel rendelkezik, így könnyedén lehet csatlakoztatni a már meglévő vezeték nélküli hálózathoz. 


Főbb tulajdonságok:


Beépített Wifi
Conax kártyaolvasó
DVB-S2 tuner
Külső infraszem


Kiknek ajánljuk?

Remek választás olyan műholdas rendszerekbe, ahol ingyenes műholdakat vagy Conax kódkártyával rendelkező műholdas szolgáltatást (pl.: Direct One) nézel és kell egy megbízható beltéri egység. 


Kompatibilis a DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 és USALS rendszerekkel, így nagy valószínűséggel bármilyen műholdvevő rendszerhez megfelelő választás ez a set top box.


FullHD felbontást támogatja, így a képminőség tökéletes megjelenítése nem ezen az eszközön fog múlni. Természetesen az összes olyan funkciót tudja, amit egy beltéri egységnek ma már tudnia kell, ilyen többek között a TimeShift, PVR, EPG. Képes lejátszani MKV, AVI, MPG, MP4, TS, VOB, JPEG és MP3 kiterjesztésű fájlokat, így nem lesz probléma egy-egy film vagy műsor megnézése.


Kompakt kialakításának köszönhetően akár a TV mögé is könnyedén el tudod rejteni. Mivel tartozik az eszközhöz külső infraszem is, ezért ha el van rejtve a beltéri egység, de akkor is lehet vezérelni a készülékhez tartozó távirányítóval.


Magyar nyelvű gyors beüzemelési útmutató letölthető IDE KATTINTVA.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Amiko Mira.3 WiFi műholdvevő" című hirdetést látja. (fent)