Betöltés...

Blaupunkt MS16BT Edition Mikro HIFI rendszer - Fehér

Ár: 55.280 Ft

USB meghajtó 32GB-igA Mikro HIFI ideális eszköz kis lakásokba, ahol egy mini otthoni szórakoztató központot szeretnének kialakítani. Számos funkciót egyesít egy házban, miközben elegáns kiegészítője lehet bármely belső térnek.

A Blaupunkt Bluetooth funkcióval felszerelt MS16BT Edition modellje lehetővé teszi az okostelefonon, laptopon vagy az internetes szolgáltatásokon elérhető dalok lejátszását.

A beépített CD lejátszó MP3/WMA lejátszással lehetővé teszi audio CD-k, CD-R-en elérhető MP3 fájlok és újraírható CD-RW lemezek lejátszását. Van egy USB port is, amelyre mindenféle, maximum 32GB kapacitású pendrive-ot csatlakoztathatunk, és lejátszhatjuk a rajtuk lévő hanganyagot.

Hangosítás és Equalizer funkcióEzt a modern készüléket a gyártó gyári POP, ROCK, JAZZ, CLASSIC, DANCE hangszínbeállításokkal szerelte fel, melynek köszönhetően a felhasználó a hallgatott anyag típusához igazíthatja a hangprofilt. A magas és mély hangok szintjét emelő LOUDNESS funkció lehetővé teszi a hang általános dinamikájának növelését, ami különösen hasznos alacsony hangerő mellett. Annak érdekében, hogy a hangprofilt saját preferenciáihoz szabhassa, az MS16BT Edition különálló mély- és magashang vezérlőkkel is rendelkezik.

Ebben a Mikro HIFI készletben rendelkezésre áll egy 40 állomásos memóriával rendelkező FM rádió is, aminek köszönhetően kedvenc állomásainkat is elmenthetjük a memóriába, így nem kell minden alkalommal keresni őket. A tuner támogatja az automatikus és a kézi hangolási módokat is. Az állomások kézi tárolása lehetővé teszi, hogy azokat a kívánt sorrendben programozza be. A még jobb rádióvétel érdekében sztereó vagy monó vétel közötti váltás is elérhető.

Távirányító és LED kijelzőAz MS16BT Edition Mikro HIFI rendszer másik fontos funkciója az ébresztő funkcióval ellátott óra, amely kedvenc zenéje hangjaival ébreszt. A riasztás végrehajtható egy kiválasztott rádióállomással, egy CD/USB lejátszó anyagával, valamint egy rendkívül hatékony hangjelzéssel.

A beépített erősítő kimeneti teljesítménye 15W (RMS), a teljes készlet maximális teljesítménye pedig 45W.

Az MS16BT Edition nagyon elegáns megjelenésű, működését pedig távirányító és áttekinthető LED kijelző könnyíti meg. A megvilágított CD lejátszó tálca, a modern, nyitott hangszórók és a ház elegáns, fehér színe olyan egységet alkot, amely minden modern belső térben egyedinek tűnik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt MS16BT Edition Mikro HIFI rendszer - Fehér" című hirdetést látja. (fent)