Betöltés...

9,5” univerzális autós MP5 multimédia lejátszó – függőleges, érintőképernyős 2DIN(NO:9520)

Ár: 42.990 Ft

Kérlek, íme a 9,5 hüvelykes univerzális autós MP5 multimédia lejátszó részletes termékleírása:

A 9,5 hüvelykes univerzális autós MP5 multimédia lejátszó egy modern és kiváló minőségű eszköz, amely számos kivételes funkcióval rendelkezik, hogy az autós élményed még jobb legyen. Ezt a 2DIN-es készüléket a modern autók számára tervezték, és a Tesla stílusú függőleges érintőképernyős kijelzője igazán lenyűgöző.

Az autós rádiózás új dimenzióját nyitja meg a 9,5 hüvelykes univerzális autós MP5 multimédia lejátszó. A sztereó FM rádió lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc állomásaidat élvezd, hiszen a frekvenciatartomány 87,5-108 MHz terjed. A fix panel kialakításának mindig könnyen hozzáférhetsz a kijelzőhöz és a vezérlőkhöz.

Az automata rádiófrekvencia-keresés és -mentés funkció segít abban, hogy gyorsan megtaláld és elmentsd a kedvenc rádióállomásait. Így soha többé nem maradsz le a kedvenc zenédről és hírekről.

Az USB és az SD/MMC memóriakártya támogatást lehetővé teszi, hogy saját zenét és médiafájlt adjon hozzá a lejátszóhoz. Támogatott formátumok közé tartozik az MP3, WMA, WAV, FLAC, OGG és APE, így szinte bármilyen zenei tartalmat lejátszhatsz.

Ezen felül a videolejátszás funkcióval a lejátszó lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc filmjeidet és videóidat élvezd a 9,5 hüvelykes 1920x1080 felbontású kijelzőn. Támogatott videóformátumok közé tartoznak az RM, RMVB, DVD, VCD, MP1, MP2, DIVX, XVID, MP4, 3GP, AVI és MJPEG.

A lejátszót lehetővé teszi a funkciók automatikus memorizálását, így könnyen visszatérsz az előző beállításhoz és lejátszási listához. A színes LCD-kijelző háttérvilágítással ellátott, amely kiválóan látható még a nappali fényben is.

Az 9,5 hüvelykes univerzális autós MP5 multimédiás lejátszóval a zene és a videó az autódban is a lehető legjobb minőségben élvezheti. Ez a kiváló választás, ha a modern technológiát és a kényelmes autózást keresed.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "9,5” univerzális autós MP5 multimédia lejátszó – függőleges, érintőképernyős 2DIN(NO:9520)" című hirdetést látja. (fent)