Betöltés...

Sony MEX-N7300BD CD Player Autó HiFi fejegység

Ár: 110.240 Ft

 DAB rádiós CD lejátszó Dual BLUETOOTH® csatlakozással és kétzónás színes megvilágítóvalA MEX-N7300BD jobb kommunikációt és megvilágítást biztosít minden utazáshoz. A Dual Bluetooth® lehetővé teszi egy második okostelefon vezeték nélküli csatlakoztatását, így kihangosított hívásokat kezdeményezhet és fogadhat bármelyik telefonról. A kétzónás megvilágítóval pedig a vevőkészülék megvilágítását autója színeihez igazíthatja.

Csatlakoztasson két okostelefont Dual Bluetooth® kapcsolattalPárosítsa első telefonját Bluetooth® használatával a navigációs, zenelejátszási és kommunikációs funkciók teljes eléréséhez. Egyszerre egy második telefon is csatlakoztatható hívások kezdeményezéséhez és fogadásához.

Irányíts beszéddelÉlvezze az okostelefon hasznos funkcióit anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról. A hangvezérlés segítségével kezelheti a zenét, valós idejű útbaigazítást kaphat, és kommunikálhat a névjegyekkel – mindezt egyszerű hangutasításokkal.

Vigyen nagyszerű hangzást minden utazáshozBárhová is megy, élvezze a tiszta és természetes hangzást, amelyet erőteljes erősítés és testreszabható hangbeállítások hajtanak végre.

Az AOA 2.0 segítségével zenét játszhat le okostelefon-alkalmazásaibólÉlvezze a letöltött vagy streamelt zenéket okostelefonjáról az Android Open Accessory 2.0 támogatásával. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-porthoz, és játssza le kedvenc zenei alkalmazásait.

Az USB bemenet segítségével zenét játszhat le iPhone-járól vagy iPod-járólKönnyedén lejátszhat zenét iOS-eszközéről. Csak csatlakoztassa USB-kábellel, és vezérelje az alapvető lejátszási funkciókat, miközben a műsorszámadatokat látja a kijelzőn. 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Autóhifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony MEX-N7300BD CD Player Autó HiFi fejegység" című hirdetést látja. (fent)