Betöltés...

Rode VideoMic NTG Szuperkardoid Mikrofon

Ár: 139.250 Ft

Kamerás shotgun mikrofon
A VideoMic NTG egy rendkívül sokoldalú mikrofon, amely hihetetlen hangot biztosít bárhol, ahol szükség van rá. Használja kamerájával együtt, hogy a terepen adásminőségű hangot rögzíthessen. Használja okostelefonjával vagy táblagépével, hogy útközben is kristálytiszta hangot adjon. Használja asztali USB-mikrofonként podcastinghoz, játékhoz, hanghívásokhoz és sok máshoz. Egy mikrofon. Végtelen lehetőségek.

Forradalmi akusztikai kialakítás páratlan akusztikai átláthatósággal és természetes, színtelen hangzással.Nagymértékben irányított szuperkardioid polármintázat és nagyon lapos frekvenciaválaszEgyedülálló, fokozatmentesen állítható erősítésszabályozásAutomatikusan érzékelő 3,5 mm-es kimenet a zökkenőmentes csatlakoztatáshoz kamerákhoz és mobileszközökhöz egyarántDigitális USB kimenet a számítógépre vagy mobil eszközre történő rögzítéshezDigitális kapcsolás - vezérli a magaspassszűrőt, a padot, a magas frekvencia erősítést és a biztonsági csatornátBelső újratölthető lítium-ion akkumulátor 30+ óra felvételt biztosítUltrakönnyű (94 g) és robusztus, űrhajózási minőségű alumíniumból készült szerkezetMinden idők legjobban felszerelt videómikrofonja
A VideoMic NTG rendkívül rugalmas, számos olyan funkcióval, amelyek segítségével bármilyen felvételi helyzetben helytállhat. A digitális kapcsolás hozzáférést biztosít egy magaspass szűrőhöz (flat/75Hz/150Hz), egy magas frekvenciájú erősítőhöz a tisztaság és a részletesség fokozásához, egy padhoz (-20 dB-es vágással) és egy biztonsági csatornához. Ezenkívül rendelkezik egy egyedülálló, fokozatmentesen állítható erősítésszabályozóval, amellyel pontosan a felvételi eszközéhez igazíthatja a kimenetet, egy automatikusan érzékelő 3,5 mm-es kimenettel, amely kamerákhoz és mobileszközökhöz egyaránt csatlakoztatható (nincs többé adapterkábelekkel való babrálás), valamint egy praktikus csúcsérték-jelzőfénnyel, amellyel biztosíthatja, hogy a hang soha ne vágódjon el.

Páratlan sokoldalúság
A VideoMic NTG amellett, hogy hihetetlenül jó kameramikrofon, egy teljes funkcionalitású USB-mikrofon is, amely számítógéphez csatlakoztatható, és tökéletes hangfelvételek, podcastok, játékok vagy livestreaming rögzítéséhez. USB üzemmódban a 3,5 mm-es csatlakozó fejhallgató-kimenetként is használható a zökkenőmentes hangmegfigyeléshez. A VideoMic NTG tökéletesen párosítható táblagépekkel és okostelefonokkal is, így a mobileszközét profi minőségű tartalomkészítő géppé alakíthatja.

Forradalmi akusztikai kialakítás
A VideoMic NTG ugyanazt a forradalmi vonalcsöves technológiát használja, mint a RØDE NTG5, amely a mikrofon hosszában akusztikai perforációkat alkalmaz a többi shotgun és kamerás mikrofonban található lineáris nyílások helyett. Ez az innovatív kialakítás páratlan átlátszóságot és természetes, színtelen hangzást biztosít. Ha ehhez hozzáadjuk a hihetetlenül lapos frekvenciaválaszt, a rendkívül irányított szuperkardioid polárképet és a nagyon alacsony önzajt, akkor egy olyan kompakt kameramikrofont kapunk, amely felveszi a versenyt a világ legjobb sörétes mikrofonjaival.

Frekvenciatartomány: 20Hz - 20kHzFrekvenciaválasz: 35Hz - 18kHz ±3 dBKimeneti impedancia: 10ΩJel-zaj viszony: 79 dBAÉrzékenység: -26 dB re 1V/Pa (50mV @ 94dB SPL) ± 1dB @ 1kHzBemeneti SPL: @ 1% THD 120dB SPLMagas passzusú szűrő frekvencia: 75Hz, 150Hz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Rode VideoMic NTG Szuperkardoid Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)