Betöltés...

Amiko T765 HD földi digitális vevő DVB-T/T2 FTA HEVC

Ár: 11.991 Ft

Megérkezett az Amiko T70 Mindig TV vevő beltéri egység utódja

DVB-T/T2 tuner található az eszközben és kezeli a HEVC (h.265) kódolást, így az ingyenes Mindig TV csatornák vételéhez több mint remek választás. PVR, TimeShift, EPG az alap funkciói közé tartoznak, ezért a kedvenc műsoraidat könnyedén rögzítheted és bármikor visszanézheted.
Főbb tulajdonságok:


FullHD támogaottság
FTA digitális földfelszíni vevő
MKV, AVI, MP4, MPG, TS kiterjesztésű médiafájlok lejátszása
USB csatlakozó
Kiknek ajánljuk?Ha egy olcsó és egyszerűen kezelhető Mindig TV vevő set top boxot keresel, ami az ingyenes Mindig TV csatornák vételére használnál, akkor ez az egyik legjobb választás.


Nagyon könnyű beállítani, hogy a kívánt műsorokat felvedd és később amikor neked kényelmes visszanézhesd. Rendelkezik a PVR és TimeShift funkciókon felül 7 napos EPG -vel is, így mindig tudni fogod mikor milyen műsor lesz az adott csatornán.


HDMI és SCART csatlakozó is található ezen a beltéri egységen, így akár régi típusú TV készülékkel is gond nélkül használható. Azonban csak HDMI -n keresztül képes csak a FullHD megjelenítésére.


Magyar nyelvű gyors beüzemelési útmutató letölthető IDE KATTINTVA.


Mi van a dobozban?

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Amiko T765 HD földi digitális vevő DVB-T/T2 FTA HEVC" című hirdetést látja. (fent)