Betöltés...

Sony STR-DH790 7.2 fekete házimozi erősítő

Ár: 219.450 Ft

Sony STR-DH790 Bluetooth, 4K HDR, 1015 W RMS, fekete sztereó vevőegység

Mozi minőségű Dolby Atmos® és DTS:X™ hangzás.
Fejlessze tovább házi szórakoztatórendszerének mozis képességeit az STR-DH790 7.2 csatornás AV-erősítő segítségével.

Élje át a mozitermek mindent átölelő, surround hangzását otthon is – a Dolby Atmos és a DTS:X támogatásán keresztül. Emellett kimagasló képminőség párosul a 4K HDR jelátvitelhez.



Csöppenjen a történések közepébe a Dolby Atmos segítségével - A Dolby Atmos lélegzetelállítóan valósághű hangzást teremt 360º-os térhatású, a környezet minden irányában – még felfelé is – pontosan pozicionált hangokkal. Az eredmény pedig részletgazdag hangzás, amely teljesen körülöleli.

Élethű hangok bármilyen összeállításban a DTS:X révén - A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangzást hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. A hangot pontosan Ön köré és fölé pozicionálja az objektumalapú hangdekódolásnak köszönhetően

Tisztább kép a HDR nagy dinamikatartománynak köszönhetően - A nagy dinamikatartományú HDR-jelátvitel támogatása ugrásszerű javulást hozott a kontraszt és a fényerő terén, a még finomabb felbontású árnyékok és világos részek pedig tovább fokozzák a képek részletgazdagságát, és életre keltik a színeket. Támogatja a legújabb HDR-szabványokat is: HDR10, a HLG (Hybrid Log-Gamma) és a Dolby Vision™.

Intelligens Bluetooth®-csatlakozás - Nem csupán csatlakozhat STR-DH790 egységhez, és zenét játszhat le Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, hanem a Bluetooth® Standby révén a párosított okostelefonja, illetve táblagépe segítségével közvetlenül be is kapcsolhatja a vevőegységet.

Mindig lenyűgöző 4K-minőség - Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K-jelátviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adattovábbítást a vevőegységen keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

DSD-dekódolás - A nagy felbontású hangzás érdekében a Sony és a Phillips – az eredeti CD-formátumot megalkotó két cég – együttesen dolgozta ki a DSD technológiát, amely forradalmi módszert biztosít a hanganyagok rögzítésére és lejátszására. Mintavételi frekvenciája 64-szerese a CD-nél használtnak.

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta - Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Kedvenc rádió FM-tunerrel - Az STR-DH790 egység FM-tunert is tartalmaz 30 digitális, előre programozott rádióállomással, és az automatikus, illetve közvetlen hangolás lehetőségével.

Kapcsolódjon - Csatlakoztassa, és nyomja meg a lejátszás gombot. Négy HDMI-bemenete és egy kimenete, valamint optikai/koaxiális digitális és analóg hangcsatlakozója révén egyszerűen csatlakoztathatja UHD Blu-ray Disc™ lejátszóját, TV-jét és játékkonzolját is.

Látványos és vékony kivitel - Strapabíró, helytakarékos kialakítása révén a vevőegység könnyedén beilleszthető a meglévő multimédiás eszközbe. Emellett a merev váz csökkenti a vibrációt, így segít a jelminőség megőrzésében.

Gördülékeny vezérlés - A sim





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hifi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony STR-DH790 7.2 fekete házimozi erősítő" című hirdetést látja. (fent)