Betöltés...

Blaupunkt CR55CHARGE Óra rádió - Fekete

Ár: 16.440 Ft

Amikor az ébresztőóra reggel ébred, általában nehéz sóhajjal kijutunk az ágyból. Tehát vigyázzunk egy ébresztő hívásra, amely pozitívan hangol el minket az elkövetkező napra. A CR55CHARGE rádió hasznos ebben.
A kettős riasztási funkció (a két órás ébresztés lehetősége) és a nap (5–60 perc) esetén a legmagasabb talpfák is értékelni fogják. Mi több, eldönthetjük, hogy milyen riasztást akarunk ébreszteni. Választhatjuk a klasszikus hangjelzőt vagy kedvenc rádióállomást. És ez a második út, amely mosollyal üdvözli a napot.
A CR55CHARGE modell rádióhangolóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy 20 állomást programozzon a memóriájában. Ennek a funkciónak köszönhetően nem kell minden frekvenciát keresni minden alkalommal, amikor bekapcsoljuk a rádiót, hogy megtaláljuk a kedvencet.
Az óra rádió funkciója a mobil eszközök töltése is. Mi több, ez a modell kétféleképpen lehetséges.
Az első a klasszikus vezetékes töltés. A készülék hátoldalán van egy USB-port, amelyhez egy okostelefon- vagy tablet-töltőkábelt kell csatlakoztatni.FM rádió digitális PLL szintézissel és 20 állomás memóriávalÓra kettős riasztással és szundi funkcióvalVezeték nélküli töltési funkcióUSB-port a telefon és más hordozható eszközök töltéséhezNagy LED-kijelzőAlsó LED világításA kijelző állítható fényerejeRiasztás rádióval vagy hangjelzővelTápegység: DC 5 V 2 AMemória támogatás: 1 CR2032 akkumulátor (a készlet nem tartalmaz elemeket)Méretek: 165 (W) x 80 (H) x 93 (D) mmSúly: 0,293 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt CR55CHARGE Óra rádió - Fekete" című hirdetést látja. (fent)