Betöltés...

Xoro Homatics BoxQ S Set-Top box vevőegység

Ár: 40.550 Ft

A Homatics BoxQ S egy 4K Ultra HD multimédiás és hálózati doboz. Netflix és Google tanúsítvánnyal rendelkezik, így letöltheti kedvenc alkalmazásait a Google Play Áruházból, mint például a Netflix, a Prime Video, a Disney+, a Youtube, a Hulu és még sok más.

Az integrált DualBand WLAN 2,4 GHz-es és 5 GHz-es rádióhálózatokat fogad. A készülék Bluetooth 5.0 modullal is rendelkezik. Csatlakoztasson Bluetooth-eszközöket, például hangszórókat, soundbart, fejhallgatót, billentyűzetet stb.

A távvezérlővel Bluetooth csatlakoztatásával gyorsan kereshet műsorokat, ajánlásokat kaphat, és akár TV-jét is vezérelheti. Még gyorsabb, ha hangja megkéri a Google-t, hogy segítsen a nagy képernyőn.

A csomagban található DVB-S hardverkulcs csatlakoztatásával a LiveTV alkalmazással lejátszhatja a DVB-S/S2 ingyenesen fogható műsorait a régiójában. Rendelkezik a szokásos TV-műsor-funkciókkal (a PVR funkciókat nem tartalmazza).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Xoro Homatics BoxQ S Set-Top box vevőegység" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Dvb