Betöltés...

Natec Genesis Radium 600 G2 Mikrofon - Fekete

Ár: 34.790 Ft

Hadd hallják az interneten
A Radium 600 G2 a Radium 600 mikrofon utódja, amelyet korábban a streamerek és a YouTube-felhasználók nagyra értékeltek.
Az eredetihez hasonlóan a felfrissített változatot is szilárd felépítés jellemzi, amely kiváló minőségű hangrögzítést tesz lehetővé.
Ez teszi ezt az eszközt tökéletes választássá minden online videó készítő számára.

A teljes online alkotói készlet
A dobozban magán a stúdiómikrofonon kívül egy speciális mini asztali állványt is találunk, amellyel a készüléket gyorsan beállíthatjuk és a dobozból való kivétel után azonnal használhatjuk.
Azonban semmi sem akadályozza meg abban, hogy a Radium 600 G2-t a karjára szerelje.
További garancia arra, hogy véletlen hangok (pl. ütések az íróasztalon vagy a fogantyún) ne zavarják a felvételt, egy speciális ütésgátló kosár 5/8"-os menettel, amely kiküszöböli a készülék számára kellemetlen rezgéshangokat. a címzett füle.

Tökéletes hangzás
A Radium 600 G2 egy kondenzátorkapszulára épülő mikrofon. Kardioid mintája a közvetlenül a készülék elejéről irányított hang rögzítésére összpontosít, így az Ön hangja mély és enyhén meleg, így igazi rádióadásnak tűnik - mindig az előtérben marad.
Ez garantálja a felvett hang nagyon jó reprodukálását a 48 kHz-es maximális mintavételezési frekvenciának és a széles, 30 és 18 000 Hz közötti frekvenciaátvitelnek köszönhetően.

Beállítások módosítása
Ez a mikrofon speciális gombokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felvételi érzékenység módosítását és a hallgatási hangerő beállítását ha természetesen felvétel vagy élő adás közben használja. Ennek köszönhetően a felvett hang teljes körűen vezérelhető anélkül, hogy megfelelő csúszkákat kellene keresni a hangrögzítő programok beállításai között.

Némítás gomb
Élő közvetítés közben az interneten képesnek kell lennie a mikrofon azonnali elnémítására ha privát telefonbeszélgetést vagy hirtelen csevegést kell folytatnia a háztartás tagjaival.
A Radium 600 G2 házon található speciális gomb lehetővé teszi a hangrögzítés azonnali leállítását.

3,5 mm-es jack csatlakozó és USB-C
A mikrofon előlapján található speciális 3,5 mm-es jack aljzatnak köszönhetően fejhallgatót közvetlenül csatlakoztathat a Radium 600 G2-hez.
A valós idejű hallgatás különösen hasznos élő adások vezetésénél. Ezenkívül magát a mikrofont USB-C kábellel csatlakoztathatja, nem USB-B-vel, mint az elődje esetében.

Professzionális megjelenés
A mikrofon nem csak jól szól, hanem professzionálisan is kell kinéznie felvételek és élő adások közben.
Az ezüst részletek kidolgozása tökéletesen kiegészíti a fémszerkezet matt feketét.
Ennek valamint stabil felépítésének köszönhetően a Radium 600 G2 minden képkockában remekül mutat, és professzionális, stúdió jelleget kölcsönöz a felvevőállomásnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Natec Genesis Radium 600 G2 Mikrofon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)