Betöltés...

Audio-Technica Creator Pack Podcast mikrofon + fejhallgató + állvány csomag

Ár: 121.200 Ft

Tökéletes Podcasting kezdőkészletHa kezdő podcasting berendezéseket keres, akkor a CREATOR PACK az Ön számára való, tökéletes egyensúlyt teremtve a megfizethetőség és a minőség között. Az ATR2500x-USB mikrofon felfüggeszthető a mellékelt gémkaron, és kiváló frekvencia-reagálással rendelkezik, felveszi a hang finomságait és hangszínét, míg a kardioid poláris minta elkülöníti Önt anélkül, hogy hangszigetelt fülkére lenne szükség. 

Gaming és StreamingA CREATOR PACK a végső játék- és Twitch-streaming csomag. Tudja meg, honnan érkezik minden nyíl, rakétaindítás, Hell Knight vagy Creeper az ATH-M20x Professional Monitor fejhallgató 40 mm-es hangszóróin keresztül. A magával ragadó elszigeteltség és a kiváló frekvenciatartomány közvetlenül eljuttatja Önt kedvenc AAA címeinek világába.

Házi Hangrögzítő Stúdió1962 óta a világ legnagyobb művészei, zenészei és stúdiómérnökei közül a zene a lélek, a ritmus pedig minden Audio-Technica darab szíve. Használja ki a CREATOR PACK-ot, hogy éles gitárszólókat, fordulatos triplett folyamokat vagy lehűlt vokálokat rögzítsen kiváló frekvenciatartományban és válaszokkal az ATR2500x-USB kardioid kondenzátoron keresztül.

Vlogolás és YouTube KezdőcsomagA CREATOR PACK lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljön előfizetőihez az ATR2500x-USB Kardioid kondenzátor mikrofon éles, elszigetelt hangjával. Csatlakoztassa a mellékelt asztali szerelhető gémkarhoz a tiszta, kamera-kész és vezeték nélküli beállítás érdekében.

Az ATH-M20x professzionális monitor fejhallgatók lehetővé teszik a videók magabiztos szerkesztését: hallja meg minden szavát, miközben a kedvenc háttérzenéjéhez igazodik. Csak ne felejtsd el kedvelni, kommentelni és feliratkozni!

Munka otthonról videokonferenciávalCsatlakozzon a munkahelyi hívásokhoz, és az ATR2500x-USB kardioid kondenzátor mikrofonján keresztül tekintélyesen és egyértelműen juttassa el távoli prezentációit. Az ATR2500x-USB plug-and-play kompatibilis az összes vezető videokonferencia-platformmal. Kardioid poláris mintája segít elkülöníteni a hangját, és minimalizálja a billentyűleütés zaját és az egérkattintásokat az értekezletek során, míg a mellékelt asztalra szerelhető gémkar vezetékektől és rendetlenségektől mentesen tartja az asztali helyet - használja az asztali állványt, ha valami könnyen csomagolhatót szeretne nap vagy korlátozott az otthoni munkavégzés területe.

Az ATH-M20x professzionális monitor fejhallgató lehetővé teszi, hogy békésen és kényelmesen dolgozzon akár videohívásban, akár egy kis háttérzene mellett, mindezt a kiváló hangszigetelés érdekében kialakított körkörös kialakításának köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Audio-Technica Creator Pack Podcast mikrofon + fejhallgató + állvány csomag" című hirdetést látja. (fent)