Betöltés...

HP HyperX QuadCast Mikrofon

Ár: 46.240 Ft

A HyperX QuadCast™ az ideális, mindenre kiterjedő, önálló mikrofon a törekvő streamer vagy podcaster számára, aki minőségi hangzású kondenzátor mikrofont keres. A QuadCast saját rezgéscsillapító lengéscsillapítóval rendelkezik, amely segít csökkenteni a mindennapi élet zörgését, és beépített popszűrővel, amely tompítja a bosszantó ütemes hangokat. A LED-es kijelző segítségével azonnal megtudhatja a mikrofon állapotát, és egyszerűen koppintson a némításra, hogy elkerülje a kínos közvetítési baleseteket. Válasszon a négy polármintázat (sztereó, mindenirányú, kardioid, kétirányú) közül, és a kényelmesen elhelyezett erősítésszabályozó tárcsával gyorsan beállíthatja a mikrofon bemeneti érzékenységét. A mellékelt rögzítőadapter, amely 3/8" és 5/8" méretű menetekhez egyaránt illeszkedik, és a legtöbb állvánnyal kompatibilis. A beépített fejhallgató-csatlakozóval monitorozhatja mikrofonbemenetét, a QuadCast pedig a Discord és a TeamSpeak™ által tanúsított, így biztosíthatja, hogy mikrofonja hangosan és tisztán sugározzon minden követője és hallgatója számára. Akár PC-hez, PS5™-hez, PS4™-hez vagy Mac®-hez csatlakoztatod, minőségi hangot fogsz tudni szolgáltatni mindenkinek, aki ráhangolódik.

Beépített rezgéscsillapító lengéscsillapító tartó
Izolálja a mikrofont, és a rugalmas kötélfelfüggesztéssel elnyomja a véletlen zörgéseket és ütődéseket.

Tap-to-mute érzékelő LED-es állapotjelzővel
Használja a kényelmes tap-to-mute funkciót, hogy a LED-es mikrofonállapot-jelző segítségével együtt megelőzze a hangbalesetet. Ha a fény világít, a mikrofon aktív, ha a fény kialszik, a mikrofon némítva van.

Négy választható polármintázat
Válasszon a négy polármintázat (sztereó, minden irányú, kardioid, kétirányú) közül, hogy optimalizálja a közvetítési beállításait, és a fókuszban a hallani kívánt hangok maradjanak.

Mikrofoncsatlakozó adapter tartozék
Sokoldalú adapter illeszkedik a 3/8 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes beállításokhoz, így a legtöbb mikrofonállványra vagy boomkarra[1] szerelhető.

Kényelmes erősítésszabályozás
A QuadCast alján található tárcsa elforgatásával könnyedén beállíthatja a mikrofon érzékenységét.

Beépített popszűrő
A belső popszűrő segít kisimítani néhány olyan bosszantó ütemes zajt, amelyek időnként megszakítják beszédét.

Monitor mikrofonbemenet a fejhallgató-csatlakozón keresztül
Győződjön meg arról, hogy a hangzása a kívánt módon szólal meg, ha a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval figyeli a hangját.

Több platformmal, több programmal kompatibilis
Egyetlen mikrofon a PC-n, PS5™-en, PS4™-en és Mac®-en történő streameléshez. Tiszta hangminőség kiváló hangzással a tiszta kommunikációhoz. A QuadCast Discord és TeamSpeak™ tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis a legtöbb jelentős közvetítő szoftverrel, például az OBS Studio és az XSplit szoftverekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "HP HyperX QuadCast Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)