Betöltés...

Blaupunkt PP30BT Jobsite Rádió - Kék/Fekete

Ár: 38.590 Ft

Hosszú akkumulátor-üzemidő - 7-10 óra közöttA zene minden napot és pillanatot kellemesebbé tesz. Otthonunkban és a vállalatoknál egyaránt jelen van. A műhelyben is pótolhatatlan, felújítási vagy építési munkálatok során, kellemes hangokkal tölti meg a teret, vagy tájékoztat az ország és a világ híreiről. A Blaupunkt PP30BT Jobsite egy hordozható munkarádió, amely a hálózati tápellátás mellett 7,4 v-os (2200 mah) újratölthető akkumulátorral is rendelkezik, ideális olyan helyeken, ahol a készüléket nem lehet hosszú időre a hálózatra csatlakoztatni. Az akkumulátor hosszú - 7-10 órás - üzemideje lehetővé teszi az egész napos zenehallgatást munka közben.
Audiostreaming bluetooth-on keresztül (a2dp profil) és fm rádió 20 állomásos memóriamemória-előbeállítással.A rádió AUX bemenettel rendelkezik külső hangforrás csatlakoztatásához, beleértve egy FM rádiót is, 20 rádióállomás programozásának lehetőségével. A beszerelt rugalmas rúdantenna biztosítja a nagy érzékenységet és a jó vételi minőséget a kedvencei számára, és rugalmas kialakításának köszönhetően ellenáll a töréseknek vagy más mechanikai sérüléseknek.LCD kijelző háttérvilágítássalA háttérvilágítással ellátott, jól látható LCD kijelző jelzi, hogy a készülék melyik funkciója van aktiválva, vagy melyik rádiófrekvencia van kiválasztva. A készülék robusztus és tartós a különleges házkialakításnak köszönhetően, amely további gumielemekkel védi a készüléket a leejtéskor keletkező sérülésektől. A könnyű szerkezet (2,37 kg), a kompakt méretek és az egyszerű használat kombinációja a PP30BT Jobsite terméket olyan rádióvá teszi, amely ideális a kevésbé kedvező körülmények között is.

Jellemzők:
Audiostreaming Bluetooth-on keresztül (A2DP profil)FM-rádió 20 állomás memória előjegyzésévelAUX INLCD kijelző háttérvilágítássalRugalmas rúdantennaMűszaki adatok:
Kimeneti teljesítmény: 5 Watt RMSAkkumulátor: újratölthető akkumulátor 7,4 V (2200mAh)Tápegység AC: 230V~50 HzAkkumulátoros működés: 7-10 óra / Töltési idő: 6-8 óraMéretek: 198 x 280 x 194 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt PP30BT Jobsite Rádió - Kék/Fekete" című hirdetést látja. (fent)