Betöltés...

Hisense 40" 40A4K Full HD Smart LED TV

Ár: 84.990 Ft

Minden lakásba szükséges egy modern LCD tévé, ami mindig megbízhatóan rendelkezésre áll, ha a kedvenc sorozatodat vagy filmedet szeretnéd nézni. A teljes értékű, 40" méret, valamint a Full HD felbontásnak hála a 40" Hisense 40A4K kiváló választás a nagyobb nappalikba. Az LCD LED képalkotó technológia nagy teljesítményű diódák használatával garantál hosszú pixel élettartamot egészen a képernyő sarkáig. Az okos TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A 40" Hisense 40A4K okos tévé fő tulajdonságai

Full HD felbontás az éles képhez

50 / 60 Hz frissítési gyakoriság a finom, zökkenőmentes képért

40" képátmérőjű LCD televízió

A 40" Hisense 40A4K televízió operációs rendszere: Vidaa

Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről, skylink fast scan és hotel mód

Integrált WiFi a 40" Hisense 40A4K gyors hálózati csatlakozásához

VESA szabványos tartóhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 200×200 távolságra pl. falra történő rögzítéshez

A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

 

A 40" Hisense 40A4K TV tunerei és egyéb hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a kivételes lefedettség miatt. Kábeles adás esetében a 40" Hisense 40A4K TV DVB-C tuner segítségével csatlakoztatható. Számos smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a számítógépek miatt jól ismert kábellel csatlakoztatható a készülék. A 40" Hisense 40A4K WiFi használatával is képes csatlakozni a nethez, ha leszámolnál a kábelekkel. Csakúgy, mint a számítógépen, vagy tableten, az eredeti alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Hasznos funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón keresztül.

 

A HISENSE televízió további intelligens funkciói és alkalmazásai

A 40" Hisense 40A4K televíziót olyan alkalmazásokkal is ellátták, mint aYouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer. A HISENSE által létrehozott televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer. A maximális kényelem érdekében nem kell minden egyes alkalommal manuálisan csatlakoztatnod a telefonodat a tévéhez, mivel az első párosítást követően ez automatikusan megtörténik.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hisense 40" 40A4K Full HD Smart LED TV" című hirdetést látja. (fent)