Betöltés...

Playstation 3 + 1 játék/Garanciális/

Ár: 52.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gyártó: Sony
Modell: Playstation 3 12GB +Fifa játék

Leírás:

Az új Playstation 3 modell teljes belső átalakításon ment keresztül, így a gép súlya az első 60 GB-os PS3 modellhez képest a felével, a jelenlegi modellhez képest pedig 20-25 %-kal lett könnyebb. Az új design elcsúsztatható fedelet kapott, a lemezeket itt kell majd a konzolba helyezni.

A bővített merevlemez-kapacitás a játékokon felül egyéb szórakoztató tartalmak tárolására is tökéletesen alkalmas, így zenéinket, képeinket és videóinkat is élvezhetjük majd a gépen.

A Playstation 3 valójában egy teljes értékű multimédia központ, amely a játék mellett szinte mindent biztosít a otthonod számára: nézz Blu-ray filmeket, böngéssz fotóid között, és hallgasd meg kedvenc zenéidet!

Fotók:

A PS3-nak hála a képek most valóban életre kelnek. A merevlemezre akár az összes fotód elmentheted, kategorizálhatod, és bármikor levetítheted őket barátidnak és családtagjaidnak. A Playstation 3-hoz eszközöket is csatlakoztathatsz - PSP, digitá

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garanciális
Termék: Egyéb
Márka: Sony
 
Eddig megtekintették 205 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Playstation 3 + 1 játék/Garanciális/" című hirdetést látja. (fent)